utorok 9. novembra 2010

NEW COLLECTION, toto je osobný predaj? Ďakujem, neprosím.

Poznáte to...zastavujú vás na každom kroku a chcú vám niečo predať, preto už automaticky hovoríte: NIE, ĎAKUJEM.
Firma New Collection prišla na to, ako váš odpor prelomiť. Na začiatku nič nepredávajú, len sa vás spýtajú, či ste z Bratislavy a či nakupujete napríklad v Tescu (absolútne ich nezaujíma vaša odpoveď, otázka má za cieľ vás len zastaviť). Ďalej pokračujú, že robia prieskum a zaujíma ich váš názor (ktorý im je úplne ukradnutý), či sa vás môžu opýtať na pár otázok...no keď už vás zastavili tak urobíte dobrý skutok a zodpoviete otázky: Poznáte reklamu na New Collection, ktorá práve beží (žiadna nebeží) a ich parfumy? Dajú vám vzorky aby ste posúdili ktorá je lepšia. Vysvetlia vám následne, že po tejto veľkej reklamnej kampani (ktorá nie je), zhruba za mesiac budú predávané parfumy v maloobchodných reťazcoch za 50 EUR (prešlo pol roka a stále nič, na stránke firmy http://www.newcollectiongroup.pl/cz/start je dokonca jasne uvedené, že výrobky sú distribuované len prostredníctvom obchodných zástupcov), ktoré sú francúzske a do tejto skupiny parfumov patria i značky ako Hugo Boss a ďalšie (ako sa dočítate z flakónu, je to woda perfumowana, takže asi viete odkiaľ pochádza a aký je to výrobok) . Vy máte teraz jedinečnú možnosť vyhrať darček, ak odpoviete správne na otázku, ktorú si už ani nepamätám, jednoducho ďalšie odvedenie pozornosti a manipulácia. Nedá sa neodpovedať nesprávne, vždy vás navedú na správnu odpoveď. A potom nasledujú ďalšie reči, že slečna promotérka má dovolené od šéfa ponúknuť tieto skvelé parfumy v rámci promo akcie 20-tim najsympatickejším ľuďom za neuveriteľnú cenu, vyzve vás aby ste sa podržali J, len 40 EUR za 2 ks. Nemal som samozrejme záujem, tak začala prikladať, až som mal v rukách 4 ks za túto cenu. Nevedel som ako sa jej zbaviť, tak som povedal, že nemám peniaze pri sebe a musím ísť do bankomatu (a viac by som sa nevrátil). Slečna vytešená hovorí, že fajn pôjde so mnou a odnesie mi parfumy. Zrejme bola vyškolená i na takýto trik, tak mám doma teraz 4 ks parfumov po 10 EUR.
Netvrdím, že sú zlé, zvlášť za tú cenu, skôr chcem poukázať, čoho všetkého sú ľudia schopní, len aby predali. Môžem sa len pousmiať nad mottom z ich stránky : „NEW COLLECTION GROUP tvoří mladí, energičtí lidé, kteří svědomitě a poctivě vykonávají všechny úkoly. Jsme připraveni poradit si se všemi očekáváními, protože naší prioritou je především spokojenost našich zákazníků.“ Zaručujem vám, že nie som spokojný, čo som vyjadril dotyčnej slečne hneď na druhý deň. Zvládanie námietok mala tiež naštudované, na každú vetu mi odpovedala, že to je môj názor a nie väčšiny zákazníkov. J Možno v budúcnosti jej to bude trápne, akú prácu robila, no teraz bola až priveľmi „naspídovaná“ firemnou kultúrou, než aby rozmýšľala nad jej dôsledkami. Vyhnite sa týmto osobám oblúkom!  
----------------------------------------------------------------

Po mesiaci od zverejnenia príspevku mi prišla naň reakcia na môj mail (dňa 12.12.2010):
.Keď som videl v doručenej pošte v maily predmet: niečo o parfumoch z New collection group, pomyslel som si, že mi nejaká dílerka z tejto firmy ide vyvracať fakty, o ktorých som písal v príspevku. Ale stal sa presný opak, písala mi jedna slečna, ktorá bola na školení spomínanej firmy, o jej skúsenostiach. Citujem z jej mailu: „Nechcem aby sa v takomto klamaní pokračovalo a preto by som aj ja chcela aspoň takýmto spôsobom informovať ľudí, keďže som bola v centre tohto hnusu.“
V prílohe mi poslala ich manuál, ktorý museli ovládať a podľa neho predávať. Tu je:

5 krokov predaja:
-         Privítanie : úsmev, očný kontakt, sebavedomie
-         Úvod: kto som, čo som, čo chcem
-         Prezentácia:      - dať tovar na 2-3 sek. do ruky
                             - degradácia ceny
-         Záver: potlesk, krok späť, peňaženka
-         Dokončenie:     - mnohonásobný predaj(4 a viac)
       - degradácia ceny (3 a menej)

5 impulzov:
-         Rýchlosť (hovoriť rýchlo)
-         Strata príležitosti (dať tovar do ruky a zobrať)
-         Chtivosť (spomenúť Vianoce a darčeky)
-         Závisť (pán pred vami si zobral 2 sadičky/ ukázať peňaženku)
-         Ľahostajnosť (krok späť)

Prezentácia:
Dobrý deň, tak aj Vás sa opýtame, nakupujete tu často/ ste odtiaľto alebo z okolia? Odpoveď. Tak to je úžasné! Ja sa Vám predstavím, moje meno je ...... a som zo zákazníckeho centra, my tu robíme iba taký malý prieskum trhu/zbierame názory.
Určite ste videli našu reklamu v televízii, taký blondín s blondínkou idú do sprchy a okolo nich vyletia motýliky!(reklama neexistuje/dať parfum do ruky na 2-3 sek. a zobrať ) Odpoveď. Tak ja vám urobím takú živú reklamu o čo ide. Je to nová kolekcia francúzskych parfumov NC od distribútora/ výrobcu Fragrance, tak ako značky Hugo Boss, Chanel, Nina Ricci, určite poznáte. A mojou úlohou je vás dnes iba na rúčky navoňať a vy mi poviete ktorá sa vám páči viac. Ste skôr žena romantická alebo energická?(dať na ruky, keď muž tak opačne) Máme tu aj niečo pre pánov, ale to si dám na rúčku ja aby som vám doma nespôsobila nejaké problémy. A kým sa vôňa trochu rozvonia, povedzte mi váš názor na cenu. Vo francúzsku sa to úspešne predáva už pol roka za 120€, ale my Francúzi nie sme, ich platy tiež nemáme takže k nám to príde už o ten mesiac po tých 80, to je už prijateľnejšia cena však? Odpoveď. Tak ale nechajme ceny cenami tie nás dnes aj tak nezaujímajú, čo hovoríte na tie vône? Príjemné však? A čo hovoríte na tú pánsku, tá ma dnes u žien obrovský úspech. Odpoveď.
Tak ja vám ďakujem za vašu odpoveď, ale zároveň obrovská gratulácia!!! Máte radi prekvapenia? Príjemné samozrejme. Kto by nemal, tak ja tu pre vás jedno mám! Tá energická/romantická/pánska ktorá sa vám tak páčila, je už deň takto vaša(dať do ruky) dostupná iba v malinkej distribučnej cene. Ale to všetko záleží na vás! Vy ste určite žena/muž šikovná, a ak mi správne odpoviete na moju súťažnú otázku tak získate aj nejaké tie darčeky od našeho sponzora Coco chanel úplne grátis!!!! Tak mi povedzte aspoň  symboly Paríža!(tak mi povedzte kolko je firma Fragrance na našom slovenskom trhu!!pomôcka 10/20 rokov) Odpoveď. No úžasné!!! Vyhrávate od nás tieto 2 ďalšie parfumy v hodnote 160€ úplne grátis!!! (akože podávať do ruky, ale potom odtiahnuť) Ale máte ich komu podarovať??? Odpoveď. No inak by som vám ich musela zobrať! (podať do ruky). Tak a teraz počítajte so mnou, od toho budúceho mesiaca by ste v parfumérii zaplatili za celú túto sadičku 240€, no ale to by som vás dnes asi nepotešila, to by bol poriadny prievan v peňaženke a asi by ste na mňa nespomínali v dobrom. Ale dnes v rámci tejto reklamnej kampane sme si mohli vybrať 20. Ľudí ktorých takto potešíme, a dnes nezaplatíte žiadnych 240, dokonca ani 80 ako je napísané na krabičke, ale len malú výrobnú cenu tohto jedného, čo je krásnych 40 a tieto dva máte úplne grátis, pretože tie ste si u nás vysúťažili!!!! Tak čo poviete urobíme takúto radosť aj vám?? Odstúpiť.
Ak váha: 200€ ušetrených, zároveň vysúťažených! Ale dnes nešetríte len na tých peniažkoch, ale aj získavate na objeme!! Pretože toto sú ešte veľké 50tky, do predaja prídu už len malé 30tky a každá po tých 80€!! A čo je dôležité, záručná doba je tam do toho roku 2013, takže sa vám to nepokazí!!! Tak čo?!?! Urobíme takúto radosť aj vám, ako tej pani pred vami??? A aby ste mi verili že to tu celý deň nerozprávam len tak zbytočne pozrite(vytiahnem peňaženku a narýchlo ju otvorím ukážem a zatvorím) ľudia to dnes naozaj berú po 2-3 sadičky s tým že krásne darčeky na Vianoce majú takto vybavené!! (dá 40€ a pri odchode dostane aj ten 4 zadarmo)(ak dá 50€vku nevydať iba sa opýtať či má v rodine viac mužov alebo žien a dať mu ešte 2 parfumy za tu symbolickú 10, čiže 5 parfumov za 50. Ak dá 100€vku tak tu druhú sadičku získava za symbolickú polovicu čiže 20. To je 6 parfumov po 60)
Ak nemá toľko peňazí: Je to pre vás priveľa peniažkov? Hm... a viete udržať tajomstvo??? Jeden pán pred vami mi tu nechal nejaké tringelty (zoberiem mu parfumy z ruky) tu máte aspoň tú čo sa vám páčila(jednu do ruky) za tú symbolickú polovicu s tým že tu druhú vám dám grátis, ale keby sa vás niekto pýtal tak ste kúpili 3 za 40, a spravte nám obrovskú reklamu!!

355 komentárov:

  1. Dobry vecer,

    ano je to takto,presne ako pisete.V tejto firme som tiez robila. Je to firma DS-allre ,vraj "predavame originalne francuzke parfemy",tvrdili mi pred dvoma tyzdnami.Tuto sobotu mi povedali,ze uz nemozem hovorit,ze ide o francuzke parfemy,lebo ich napadli a oznacili ako podvodnikov v niakej ceskej televizii.Teda odteraz sa hovori "ide o novu znacku parfemov new collection".Jeden parfem musi stat vzdy 10€,40€ 3 parfemy+jeden ze ste mi taky sympaticky.Kravina,okradanie ludi.Jedno pozitivum? Zrusili stanom v Tescu na Kamennom namesti v Bratislave.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vazeni, toto je fakt bomba. Mna dobehli uplne rovnako ... ale od slova do slova. Kocka co mi to predavala bola mlada este stredoskolacka ale teda naucene to mala paradne. Musim povedat, ze som si myslel, ze aspon nieco z toho musi byt pravda ... fakt som si nemyslel, ze takto klamu uplne kazdemu do oci. Sranda je, ze im to neskutocne dobre funguje. Pracuju so psychologiou a ak clovek ma tendenciu doverovat, tak na to proste skoci. Viete niekto napisat, ci su tie parfemy aspon kvalitne?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vazeny pan toto su parfumi z Francuzka a maju velky uspech na trhu takze nam nekazte reklamu budte taky laskavy a mi sme solidna firma a nie ako vy tu pisete o nas dakujem za pochopenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ach tá gramatika...........

      Odstrániť
    2. Aká solidná firma,vôňa vyprchá po pol hodine,a kde je bločik a platenie dani?

      Odstrániť
  4. Nie je to len môj názor, ako zákazníka, ale aj názor Vašich pracovníkov, mali by ste ich asi teda lepšie preškoliť.
    Seriózna firma nemôže tvrdiť, že má v TV reklamu, ktorú tam nemá, že robí prieskum, ktorý nerobí, tvrdiť zákazníkovi, že súťaží, keď nesúťaží, ale "vyhráva" vždy, používať manipulačné techniky a písať slová "parfumy" a "my" bez ypsilonu. Kladiem si za povinnosť na takéto firmu upozorňovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prajem pekný deň. Pán Ivan vy asi neviete že na danú prezentáciu sa vzťahujú autorské práva a používaná môže byť len členmi spoločnosti čo predpokladám vy nieste keďže nemáte ani šajnu o tomto predaji a o samotných výrobkoch takže prezentáciu ste nemali právo zverejniť na internete. Ale len pre info dané parfumy majú síce poľského distribútora ale esencie nachádzajúce sa v parfumoch sú francúzskej produkcie k čomu má firma aj originál certifikát.ale to asi tiež netušíte. A to že ľudia sú zmanipulovaný k predaju? Oslovovaný ľudia sú dospelý a svojprávny takže majú právo výberu. Na zákazníka sa nikdy netlačí buď chce kúpiť alebo nie. Vy ste ponuku mohli takisto odmietnuť s tým že nemáte záujem a nikto by Vás ďalej neprehováral. A to že nieste vy s produktami spokojný je Váš subjektívny názor tak ho nevnucujte okoliu, pretože 100 ľudí 100 chutí. Toľko odomňa majte sa pekne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj gramatika vela napovie ...

      Odstrániť
    2. Sama som s vami mala skusenost a je to iba jeden velky obycajny podvod nic viac!

      Odstrániť
  6. Máte pravdu, neviem o tom, že by na prezentáciu boli autorské práva, pretože prezentáciu mám z poznámok býval vašej pracovníčky (na ktoré má autorské práva ona), ktorá mi dala povolenie na ich šírenie a taktiež som uviedol zdroj, čím som neporušil autorský zákon. Pravdu máte aj v tom, že nie som členom spoločnosti - chvalabohu. S tým pôvodom parfumov je to diskutabilné, začo môže aj málo informácií na obale (čo je problémom pri rôznych výrobkoch, nielen vašich). Každopádne je to len jedna časť z mojich pripomienok. Tie ďalšie sa týkajú manipulácií, ktoré nemožno ospravedlniť tým, že človek je svojprávny. Aj svojprávny človek môže byť oklamaný, čo zistí až po predaji. A klamstva je tam až až.
    Na margo mojej spokojnosti s produktami si ešte raz prečítajte túto vetu v mojom príspevku: "Netvrdím, že sú zlé, zvlášť za tú cenu, skôr chcem poukázať, čoho všetkého sú ľudia schopní, len aby predali."

    OdpovedaťOdstrániť
  7. http://www.janmichalicka.com/sitovy-marketing/ako-sa-predavaju-parfemy-new-collection/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento predaj NEW COLLECTION je čistý podvod. Dajú vám vyskúšať naozaj parfém, ktorý aj nejaký čas vydrží voňať, ale zabalené predajú nejakú zriedenú neurčitú zmes bez vône. Tvrdia, že je to od firmy Fragrance z Francúzska, ktorá neexistuje. Nemôžte to ani reklamovať lebo predajca to nespraví a nemajú na Slovensku pobočku - iba v Poľsku (možno). Keď som ich stretol pýtal som sa či majú povolenie mesta na predaj na verejných priestranstvách (všeobecno-záväzné nariadenia miest a obcí) povedali, že to si vždy vybavia vopred. Len mali smolu, že som si to overil. Odvtedy sa neukázali, keby aj zavolám na nich mestskú políciu a kľudne si to overte aj ostatní na samosprávach či na nich môžte volať mestských.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pán Ivan,
    vidím, že vy patríte asi do tej skupiny nespokojných zákazníkov. Ale pravda je taká, že to dievča sa asi pekne usmialo, malo rozopnuté dva gombíky na košeli a vy ste jej len jednoducho nevedel povedať nie, ked sa tak snažila. Ako normálny človek, čo nechcem si nekúpim. Potom tu hráte hrdinu na internete. Vypisujete tu o tom aké je to zavádzanie, klamanie a celkovo podvod. Ľudia, ktorí robia túto prácu máju presne určené slová ako ste si mohli všimnúť (tie však vy nemáte právo tu zobrazovať), ktoré sú schválená či úradne. Tak isto aj vôňe s certifikátom IFRA(to znamená, že dané produkty sú kvalitné), aby dané firmy nenapadali v masmédiách. Ja som len toľko k tomu chcela povedať, aby ste bol v obraze. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevedela som, že vône s certifikátom IFRA sú kvalitné?????Robila som v podobnej firme a dokonca sme mali príkazom rozopnúť si tie dva gombíky na košeli....Fuj, hnus. Hanbím sa za to, že som to robila, ale väčšia hanba tým, ktorý si to takýmto spôsobom ospravedlňujú. A mimochodom tú prezentáciu som dostala na obyčajnom zdrape papiera, takže žiadne autorské práva. A samozrejme aj ľudia, ktorí si čítajú tieto príspevky sú dospelí a svojprávny, takže si ten názor spravia sami. Žiadne ovplyvňovanie.

      Odstrániť
    2. IFRA je INternational Fragrance Association, ktorá žiadne certifikáty nevydáva

      Odstrániť
  10. Pre pani Simonu tu do tretice uvediem vetu z môjho príspevku: "Netvrdím, že sú zlé, zvlášť za tú cenu, skôr chcem poukázať, čoho všetkého sú ľudia schopní, len aby predali."
    Prosím aby mi už ďalší nepísali, že som nespokojný zákazník s výrobkami, ja som nespokojný s prístupom a praktikami. A poznamenávam, že som tam bol s priateľkou, takže na flirtovanie so slečnou nebolo veľa priestoru :)NIE som nepovedal, pretože slečna chcela len môj názor (čo som neskôr zistil, že bol podvod). Máte ale pravdu v tom, že som mal aj tak povedať NIE pri konci, namiesto hry s bankomatom. Stále vám však uníká podstata príspevku: podvodné a manipulatívne techniky! Ak si s čistým svedomím dokážete povedať, že súhlasíte s praktikami, ktoré som vyššie popísal, dokážeme sa zhodnúť už len na tom, že sa nezhodneme.
    O zobrazovaní manuálu som tiež písal, ak sa nemáte za čo hanbiť, prečo by tu nemohol byť? Snáď sa nebojíte, že niekto prevezme vaše know-how.
    Nikde som sa nedočítal, že by IFRA certifikát odporoval tomu, čo píšem:
    http://www.daruj-darek.cz/uz-jste-slyseli-o-organizaci-ifra-15.htm
    Znova sme pri kvalite produktu, ja ale píšem hlavne o technikách predaja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))) prave ma takto dostali,ako ani som nevedel ako DDD a zrazu som mal v ruke 2 vone a o 20ku menej DD..presne ten isty scenar aj s bankomatom DD no a nakoniec ma dostala slovami, prosim ste mi velmi prijemny a ja mozem 2 ako zamestnanec kupit za 20ku len ma prosim neprezradte, ze vam to davam za tuto cenu a ja DDD no dostala ma, juuuuuj ako ma dostala cisty podvod, su na to skolene, maju to dobre namakane. Ten isty scenar, husny podvod

      Odstrániť
    2. Aj ja som takto dnes presne s navlas rovnakým scénarom kúpila za 20eur dve voňavky - dámsku aj pánsku. Ja som vravela, že nemám peniaze, že idem od lekára a z lekárne, aj keď som mala eur, ktoré pôvodne odo mňa chcela tá slečna. Zaujímavé, že presne rovnaké slová, najprv či nakupujem v tesku alebo ZC MAXe, kontrolná otázka koško rkov je na SR Hugo boss a iné značky, potom voňavkovanie, predtý otázka romantická-energická žena, tak si nastriekala pánsku vôňu na ruku, aby ma manžel nezabil - zo žiarlivosti. Tak mi vravela, že v pondelok v MAXe v Prešove otvárajú pobočku, tiež ma oslovila s tým, že či som nevidela reklamu na Markíze alebo Jojke,a bla bla. Ja som sa síce s podobnými predajmi stretla vo väčších predajných reťazcoch, aj som hľadala údajný leták v ich reklamy v schránke, ale som nevedela, že to môžu byť také podvody. Až keď som tie voňavky hľadala na nete....tak som narazila na toto tu, inak nič som normálne nenašla. Tak fajn, naletela som na podvod, aspoň že to nebolo viac ako tých 20 eur, aj keď aj toto sú v dnešnej dobe veľké peniaze, stretla som sa s vyššími sumami za podobné produkty a telové mlieka a tak. Síce tá dámska vôňa mi vonia už asi 5 hodín celkom príjemne, teraz po tomto všetko neviem čo bude, ak otvorím flakón zakúpenej vône....no, možno sú to tie lacné a krátko voňajúce voňavky - falzifikáty z PL, Ukrajiny či iných podobných destinácií, za málo peňazí. Lebo ak si raz kúpim originál voňavku z renomovaných parfumérií, asi je to kvalitnejšie. Mne také parfémy vydržia aj rok dobre voňať, aj viac, aj ke´d som do toho investovala skoro 80-100eur. ale viem a vidím, že mám kvalitu. Toto teda beriem ako bežnú voňavku na každý deň...a voňavkovať sa aj 3xdenne. Ta čo už...ale praktiky sú to teda čudné!!!S tým súhlasím s autorom - pánom Ivanom-

      Odstrániť
    3. Ahojky, ja som dneska s takými ukecanými babami pracovala. Som nezamestnaná po škole a tak som potrebovala robotu. Povedala som si, že vydržím čokoľvek a zarobím, ale... . Vydržala som tam 7 hodín. Po hodine si vravím to zvládnem, tak som zvládala, kým mi tie klamstvá totálne nezačali liezť na nervy. Vraj psychológia - v ich podaní, v mojom však postupné donucovanie. :D :D :D Klamstvá od začiatku.Klamstvo jedna: my tu robíme prieskum, klamstvo dva: reklama beží v telke (keby bežala, tak aspoň 10 ľudí zo sto by ju videlo- po dnešnom dni viem, že tú reklamu nikto nevidel) a tak ďalej a tak ďalej. Až sa preklamú a na konci chcú peniaze.Nečudujem sa im však, že v svoje slová veria, pretože ako sa hovorí stokrát zopakovaná lož sa stáva pravdou. Aký kvalitný parfém môže stáť na začiatku vo Francúzsku 80, na Slovensku 59, v akcii 40 za úsmev 20 a bez peňazí 10. Ale slečny predávajúce tomu verili a boli presvedčené, že je to správne. A keď sa ma snažila presvedčiť, že je rozdiel medzi slovami grátis a zadarmo (pre mňa to má ten istý význam), tak som si teda povedala, že stačilo a nebudem ľuďom klamať, len aby som si zarobila a od naivných dôchodcov vyťahovala ich posledné peniaze. Prácu som odmietla so slovami: Už som robila promo akcie na čokoľvek, ale nikde som nemusela ľuďom klamať a drankať od nich peniaze.

      Odstrániť
  11. Cosi podobne sa mi stalo aj v Ziline v Tesco Ked uz sa tak hrame so zakonom, tak nedali mi blocek od zakupeneho tovaru takze ani neplatia 20% DPH to je uz OK ? Autora clanku obvinujete zo zneuzitia autorskeho vlastnictva firmi a vasi agenti neblokuju tovar (vyhovorka ze ho blokuju ked skoncia neobstoji pretoze predajca je POVINY pocas predaja dat pokladnicny blok) Za moju stranu necham si jeden obal aby som sa poucil zo svojej hluposti a zvysny znackovi tovar skonci pravdepodobne v kosi. Pokial je vam to luto pani/slecna Simona kludne vam dam ten tovar za este lepsiu akciu za 5 Euri / kus. No nekupte to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ako niekto kto v takejto firme "pracoval" môžem povedať že bločky dávajú zákazníkom ako šafránu, a že ja ako "zamestnanec" som nemala s firmou ani zmluvu, lepšie povedané skoro nikto kto tam pracoval nemal zmluvu, možno okrem baby čo tam robila sekretárku :):):) a to už je podľa mne nelegálne či???

    OdpovedaťOdstrániť
  13. "Oslovovaný ľudia sú dospelý a svojprávny takže majú právo výberu." Mám 15. V decembri 2010 ste ma oslovili takže neviem kto tu klame na plnej čiare.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zas ja ale nedá mi podotknú, že pán @Skebla nevie, že v Nominatívne množného čísla u prídavných mien píšeme vždy I

    Citácia:
    "Oslovovaný ľudia sú dospelý a svojprávny takže majú právo výberu."

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v my sa vždy píše YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYpsilon

      Odstrániť
    2. no vidím, že sa našiel ďalší odborník na gramatiku, pán Ypsilon

      Odstrániť
  15. ja som zamestnanec a viem ze tie testre co pouzivame niesu niako odlisne on predavaneho tovaru lebo ja osobne na sefov prikaz ked mi dojde tester tak rozbalujem ten isty druh parfumu ktory predavam takze vyvraciam tvrdenia o klamnom testri.a co sa týka zmluv tak ja mam normalnu zmluvu a mam aj licenciu na predaj tovaru. a ku tomu manipulovaniu zakaznikom ked si lepsie vsimnete tak viacero firiem pouziva rovnake techniky ako napr aj v nemenovanom hypermarkete v KE sa z reprakou ozývaju slova ako "len dnes" "iba unas" "jedinecna prilezitost" jediny rozdiel je ze mi to robime osobne.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tak v tom prípade je to v poriadku, poďme to robiť všetci týmito technikami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. pán Ivan,predpokladám že sa Vám New collection group čo chvíla ozve s krásnou pokutou,kedže nemáte ZIADNE práva zverejnit niečo take na internete!!!!!!!!.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslite napriklad ako Joanna Maria Zawada? Kedysi pred 5 rokmi mi povedala, ze sa boji nedine Slavka (sef v Polsku) a danoveho uradu. Neviem sa dockat. Alebo ju radsej navstivim sam v Prahe-Repych

      Odstrániť
    2. ukážte mi autorské práva na vaše slova milá firma, ktorej názov neviem ale ponúka parfémy NC od fragrance

      Odstrániť
    3. Ano??????????Ja predpokladám, že vaša firma čoskoro dostane pokutu za nevydávanie bločkov a klamanie zákazníkov!!!!!!!!!!

      Odstrániť
  18. K tomu som sa myslím, že dosť jasne vyjadril v komentári 12. januára

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tak my sme tam boli dnes na osobnom pohovore a prezentácii. po tom čo sme zistili o čo sa jedna a akým spôsobom sa tzv. obchoduje sme sa zobudili že jedno sa hovorí a druhé sa koná. Najviac nás dojalo to že si trúfajú len na seniorov a tí im na to naletia. Keď som videl, že 80 ročná babka mal v taške 5 tzv. parfémov za 50 eur, ktoré mohla minúť určite užitočnejšie som sa zobudil. za 6 hodín sa predalo cca 60 patokov čo je 600 eur bez dokladu, priznania DPH či odvedenia dane zo zisku. Ja osobne nič zlé na takom spôsobe obchodu nevidím pokial ale predajca nehovorí v 99 percentách klamstvo. A kedže chceme na to upozorniť čo najširšiu masu ľudí tak to dávame ako námet an jednú z tém v televíznych novinách.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Držím palce, ak sa Vám to podarí, dajte vedieť kedy a na ktorom programe.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ja som bola tiež veľmi nespokojná, presne to sedí, dievčatá sa tam strápňujú od rána do večera a otravuju okoloidúcich. Tým, že šíria klamstvo a vetu začínajú videli ste reklamu....ktorá neexistuje...tiež som si ich kúpila za 50€ ako sprostá!!!jednoducho ma oblbli, no prišla som domov, jeden som otvorila, je to smrad, hnusný čínsky výrobok, ktorý nemá hodnotu ani 3€ a nie este 80 ako pisu na obale...a ešte raz ich tam uvidím a volám do markízy, nech všetci vedia, čo sú zač....a Ivko, dakujeme Ti za príspevok, už sa šíri po sociálnych sieťach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. o akých autorských právach tu píšete??...keby na to boli nejaké práva, tak si ten kus papiera chránia a nedajú ho len tak dievčatám bez zmluvy:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak. myslím si, že je to len naučená formulka na vystrašenie. autorské práva HAHAHAHAHA

      Odstrániť
    2. presne, same podvody

      Odstrániť
  23. Aby ste boli všetci v obraze. Ja som pre túto firmu aj s kamoškou jeden deň pracovala a potom som nemala svedomie. Sú to podvodníci. Mladá baba - moja trénerka si vymyslela, že som bola na tieto parfémy v reklame na Markíze a ani by ste neverili, že koľko ľudí jej uverilo, že som tam ozaj bola (pravdaže som nebola ani v reklame, a ani som dokonca nebola z Ba ako tvrdila celý čas).
    Ludia, je to celé podvod a obchádzajte ich!!

    OdpovedaťOdstrániť
  24. su to obycajni zlodeji. nikdy vas za nic nezazaluju, nie to este za autorske prava:-) ved ani nevedia co to je. predavaju originalne francuzke smrady z polska? neviem kto koho by mal zalovat.ja osobne som mal tie vonavky zadarmo..kedze ma uz raz otravovali tak som vedel co bude nasledovat..a ked mi dala dve skatule do ruky ze su zadarmo, tak som podakoval a rychlym krokom odisiel:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. presne tak. Dokonca tvrdia zákaznikom, ze tieto parfemy pridu buduci mesiac do parfumerii za 80 eur, ale v mensom baleni a potom ich predavaju za 10. To nie je podvod? kde su tie parfemy??? Klamu, ze v telke bezi reklama, kt. neexistuje.Kazdemu zakaznikovi klamu, ze je dajme tomun 20-ty oslovený a vyhrava ak spravne odpovie na otazku , na kt. odpovovie kazdy spravne. Podla mna je to chore a ludia by s takymito podvodmi mali nieco spravit. Som rada, ze som objavila tuto stranku a ludi, kt. na tento podvod naleteli. Ja som od nich odisla lebo som nemala svedomie to robit. Je to hnus. Od 70- rocnej babky dokazu vydriapat poslednych 10 eur, kt. ma na lieky a ona si kupi parfem , lebo ju tak ukecaju , ze koniec. Je to obycajna manipulacia s ludmi .

    OdpovedaťOdstrániť
  26. a este otazky , kt. Vas dostanu : Kedze tieto perfemy pochadzaju z Francuzska, viete mi prezradit nejake dve dominanty tohto statu? Ak neviete daju Vam moznosti: eifelova alebo madisonova veza? alebo kolko rokov sa u nas predavju tieto parfemy, znamejsie ako Hugo boss, chanel? 10? alebo 20?ked odpoviete 10 mate spravnu odpoved. ved predsa slovensky trh neposobi tak dlho ze ano? a ked odpoviete 20 tiez spravna odpoved. Predsa po revolucii sa nam otvorili vsetky hranice ze ano? Gratulujem vyhrali ste 2 parfemy uplne gratis.je to obycajna manipulacia. Je to vela peniazkov pre vas? a viete udrzat tajomstvo? jeden pan pred Vami nespravne odpovedal na sutaznu otazku a preto tu mam pre Vas jeden parfem navyse. On nam prezradil ze v Parizi sa nachadza hifi veza alebo parizsky salat :)a potom si ludia myslia aki su skveli, ze spravne odpovedali.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. http://www.mzcr.cz/dokumenty/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-parfemovane-vody-eau-de-parfum-znacene-nc-new-collection-nebo-nc-new-collection-group-nebo-nc-collection_4585_1.html

    bezpecnost vuni new collection group

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Mne dokonca zazvonili pri dverách. Tak som ho poslal do pi*e, že až. Odrbávať na to by ich bolo.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. celý čas som váhala, či to začnem robiť, ale aj vďaka niektorým týmto komentom som sa rozhodla správne a odmietla som to ;) ..... prachy na leto mi treba, ale radšej budem aj za pásom robiť, ako odrbávať naivných ľudí....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ako ja

      Odstrániť
    2. pripajam sa, vydrzala som to 4dni... je to neskutocny hnus, ja som na to nemala taktiez svedomie okradat ludi tymito manipulacnymi technikami... samozrejme sme tiez dostali prezentaciu, ktoru sa bolo treba ucit naspamat a 5impulzov, prave ako je uvedene v uvode. najsmutnejsie vsak je, ze stale sa najdu ludia, ktori si to kupia a obrat v tejto firme bol za tyzden cca 6000e, je na zamyslenie, co sa s tym da robit do buducna, ale nieco by sa urcite malo.

      Odstrániť
    3. po dnešnom dni som si povedala presne toto isté. radšej za pásom makať ako klamať ;)

      Odstrániť
    4. "ja som na to nemala taktiez svedomie okradat ludi"

      Nie, v skutocnosti si na to svedomie 4 dni mala. 4 dni.

      Odstrániť
  30. si idiot že si sa nechal nachytať, ona ťa nenútila, jasné že využila impulzy a kroky predaja a tadáá kupca je na svete - trápne je že ty si sa nechal oklamať a vinu hodíš na predajcu, keby si mal trocha rozumu tak už vtedy sa pozrieš na ten výrobok, rozhodneš sa a povieš proste "nie"! Ale ty nerozmýšľaš veľmi, len sa chceš zbaviť ľudí, rýchlo sa vyhnúť všetkému, nezvládaš konfrontáciu s ostatnými ľuďmi atď... Ďakujem, že ľudia ako ty existujú a že ja si môžem zarobiť na nich :)... skús pracovať v kauflande za 350eur na mesiac, alebo na stavbe kde ťa koniec koncov ani nemusia vyplatiť lebo si vymyslia niečo... Na slovensku sa majú dobe len zlodeji a politici (takže zasa len zlodeji) alebo sa pridaj, alebo plač, že aký je svet ku tebe krutý a že ti niekto na ulici spravil radosť voňavkou ;) tých 40eur ťa nezabilo a vydrží to dlhšie ako toaletná voda... nechápem len že si bez problémov skočil do bankomatu radšej ako by si jej povedal nie :D musela sa ti veľmi páčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Nebudem ani vecne odpovedať na Tvoj príspevok, pretože by to nemalo zmysel hneď z niekoľkých dôvodov:
    -nazývaš ma idiotom (asi som sa Ťa musel príspevkom veľmi dotknúť)
    -považuješ tieto predajné praktiky za normálne a bežné
    -zarábaš na klamaní ľudí
    -riadiš sa heslom: „Keď chceš s vlkmi žiť, musíš vlkom byť.“ a pridáš sa teda k zlodejom

    OdpovedaťOdstrániť
  32. zlodeji sa nepýtajú či potešíme aj Vás, ale rovno berú...15. júna 2011 o 22:23

    za toho idiota sa ospravedlňujem, to preto, že pracujem pre túto agentúru a nehovorím, že je to vôňa od fragrance, ale francúzska vôňa a taktiež, že je to balené v Českej Republike alebo v Poľsku kvôli cene. Nezarábam na klamaní, skôr na naivite. A neveril by si koľko ľudí mi povedalo, že hlavné mesto francúzska je Londýn! Takže takýmto ľuďom nemám problém klamať, lebo sú podľa mňa pribrzdení (teraz nehovorím o senioroch, ale o 30 - 50 ročných), ale sú aj ľudia ktorí ma poznajú lebo si odo mňa zakúpili výrobok a zakúpili si ho aj druhý-krát, lebo sa im páčil... ďalej už len k predajným taktikám - teraz beží reklama v telke na špirálu pre ženy ktorá zabezpečí efekt umelých rias ale nenápadne napísané malým písmom je, že modelka má pre efekt v reklame nalepené umelé riasy - nekomentujem. aj hugo boss má výrobnú cenu niečo okolo 4eur a predáva sa za 80eur. Ústna voda Listerine je dobrá ale nie najkvalitnejšia - umiestnila sa v top 10 najhorších ústnych vôd, ale je v top 10 najpredávanejších (kvôli reklame) ale na to sa nesťažuješ... jediný rozdiel je že ja do toho dávam svoje meno a svoju tvár... nehovorím, že takýto predaj je úplne v poriadku, ale takto sa to robí a tým že ja to odsúdim tak tým nič nezmením, takže predsa máš pravdu - radšej budem "vlkom" ako patriť medzi tých ktorí budú oklamaní (nie našou spoločnosťou, ale spoločnosťou vo všeobecnosti). A ku spojeniu "klamanie ľudí" len takto: - dnešná akcia, len dnes, my sme najlacnejší, zakúpte si a dostanete darček, nikdy to nebolo lacnejšie a tieto všetky krásne frázy z nákupných centier...

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Nie každý zákazník je najmúdrejší a zneužívanie tohto faktu považujem tiež za neetické rovnako ako klamanie.
    To, že sa nesťažujem na iné reklamy nie je pravda, pozri si tento môj príspevok: http://ivanbzdusek.blogspot.com/2010/12/ked-nie-je-dopyt-podnikatelia-si-ho.html
    Ak si všetci povedia, že takýto typ predaja nie je v poriadku, ale takto sa to robí a tým, že ja to odsúdim nič nezmením a pridajú sa k nemu...tak sa naozaj nič nezmení :(
    Ja už som sa rozhodol neísť s vlkmi. To sa musí ale každý rozhodnúť sám podľa vlastného svedomia.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Videl si niekedy aj múdry schybí? čo si si myslel o tých ľuďoch? Je neetické ponúknuť debilovi peknú vôňu? Stále má na výber a môže povedať nie, rozhodnutie je na tých ľuďoch, lenže oni niesú schopní robiť racionálne rozhodnutia, takže im dopomôžem že ich navediem na odpoveď "áno, kúpim". Dávno som stratil vieru v slovenský národ (keďže si nechajú skákať od všetkých po hlave). Možno patríš medzi tých čo vedia rozmýšľať, ale ak by si sa stretával s toľkými ľuďmi ako ja denne v práci tak by si pochopil, že bohužiaľ 60% ľudí len slepo poslúcha príkazy (ako ovce). Treba vymeniť mentalitu ľudí a potom aj ja sa pridám k odporcom tohto systému. Ale musím uznať že už som sa stretol aj s ľuďmi čo vedeli, že to nieje úplná pravda, ale kúpili si lebo som sa s nimi normálne porozprával a povedal pravdu. Zavádzam len ľudí čo nerozmýšľajú (na hlupáky se musí schytra, o tom já neco vím...) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  35. pracovala som pre tuto firmu dost dlho stretla som milion ludi a ako pise dotycny nadomnou - mali sme aj spokojnych zakaznikov..takych ktori prisli kupit aj druhy dokonca aj treti krat..net vrdim ze tych ludi sme neklamali - islo v podstate o zavadzajucu reklamu ale ved v dnesnej dobe sa tak prezentuje uplne vsetko. s tym rozdielom ze my niesme v televiznej reklame ale hovorime to ludom z oci do oci. a poviem vam uprimne aj ked som tam pracovala - tiez som mala velakrat vycitky ked mi babka rozpravala ako mi dava poslednych 10 e. ale bohuzial v dnesnej dobe najst dobre platenu pracu z ktorej si dokazem platit mesacne najomne a este aj celkom slusne zit je skutocne velky problem. vacsina ludi aj kolegov co tam somnou pracovali to robili len kvoli peniazom ktore su bohuzial v dnesnej dobe rozhodujuce.pekny den..

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Co ja viem ja som si jednu dnes kupil od panka pri Lidli a celkom pekne vonia :) Ja som tiez obchodnik a celkom sa mi ratalo jak na mna siel tak som ho nechal vyrozpravat sa :) Pacila sa mi vôna tak zato som sa nechal nahovorit. A co 10 evri ci mam ci nemam....

    OdpovedaťOdstrániť
  37. stále tu kopírujem vetu z môjho príspevku, tak ešte po štvrtý krát:
    "Netvrdím, že sú zlé, zvlášť za tú cenu, skôr chcem poukázať, čoho všetkého sú ľudia schopní, len aby predali."

    OdpovedaťOdstrániť
  38. ako je to s bezpecnostou tohto vyrobku? otvorila som si stranku MZ CR - uvedeny v jednom z pripsevkov hore, kde je oznaceny ako nebezpecny vyrobok. ja som dostala jednu taku vonavku do daru. teraz mam obavu ju pouzivat, kedze je oznacena ako nebezpecny vyrobok. Ako je to? - pytam sa preto, ze sa tieto vyrobky este stale predavaju, u nas vcera v meste 4 mladi ludia zastavovali okoloiducich na namesti s tymito vonavkami...Dakujem vopred za reakcie.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. V tom vypise je napisane ze je nebezpecny z toho titulu, ze tam nie je uvedena zodpovedna osoba a tym padom nie je od koho pytat presne chemicke zlozenie keby bolo treba... cize v zasade nebezpecny nie je, ale keby daco tak sa neda zistit info kvôli protilatkam atd.

    OdpovedaťOdstrániť
  40. dakujem za vysvetlenie :-) ja som v zasade dost proti takymto neoverenym veciam, predajom na ulici ci podomovym predajom, nekupujem ani nic na ulici ani nic co nema overenu znacku. Moja mamina sa nechala zlakat, chcela mi urobit radost vonavkou k sviatku...

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Osobná skúsenosť...Takže na nete som našla inzerát - hosteska/promotérka super...išla som na pohovor - ozyvame sa len niekomu ale vy ste sympaticka vam sa nebudeme ozyvat pridte vtedy a vtedy..tak som nahovorila aj kamosku vsak zarobime obe, hostesku som uz robila...Prvy skusobny den, clovek stale nevie o co konkretne ide, clovek ide s trenerom a robi mu tzv. tien - cize pozoruje ako sa da clovek odrbat a poznaci si to na papier..nadiktovali nam kroky predaja, 5 impulzov, ked sme prisli na firmu bol z toho test..a tak nas vzali..juchuuu...bola som odhodlana to vyskusat, kazda skusenost je skusenost...myslela som si ze v inom meste, tam kde ma nik nepozna to mozno dako prehryziem..omyl..z ineho mesta sa vyklulo moje rodne a na to som tlaky nemala..chodit po centre mesta a zastavovat ludi - doslova mi to pride ako obtazovanie..odrbat ludi co ma poznaju tak to nie teda..tak som to po pol hodine vzdala...kamaratka bola v inom meste so svojim trenerom - od rana od 10tej do stvrtej sme nevedeli co s nou je bo nemohla ani zdvyhnut telefon...+ narazky jej trenera hranicili so sexualnym obtazovanim...skoncila tiez....v tento den rano ked sme nasadali do aut, malo par ludi tiez svoj prvy skusobny den...par som ich videla odchadzat a pred ostatnymi som nemala vraviet o co vlastne ide aby som ich negativne nenaladila...takze JUICE nosorozci...treba mat na to povahu a tu som ja nemala..ale mala som charakter....

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Nemôžem povedať, že som tam pracovala iba som bola na zaškolení stačilo mi. Predaj založený na klamstve. Už napr. pri tom že značka podobna Hugo Boss (zdvihneme sebavedomie zákazdníkovi) a nehovoriac o dalších veciach. Stále ponôkajú brigádu ako hosteska, človiečik ani nevie na pohovore do čoho ide, povedia mu že sú to promo akcie a pod. nie PREDAJ ! Vážený to je rozdiel Prijali ma potom nasledovalo zaučenie alebo ako to nazvať? Ako klamať babkám a dedkom, alebo bezbraným ľuďom na ulici. Povedala som že tak toto nie. Viem o dvoch firmach ktoré fungujú na tomto princípe. A lákajú nielen ľudí na nekvalitné parfúmy ale aj brigádnikov na prácu ktorá nie je takou prácou ako sa zdá byť.PROMO AKCIE NIE SÚ PREDAJ! Radšej nerobiť ako klamať ľudom.

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Neviem prečo to všetci beriete tak negatívne. Vari to obí len táto firma? Hm? A čo Beauty,Bellagio a Le your? Oni majú taký istý predaj a inzeráty na hostesky a promotérky. Tí ktorí si to kúpia,majú vlastný rozum a sami musia vedieť či to chcú alebo nie. Nikoho nikdy nenútia a netlačia, keď to nechcú tak potešia niekoho iného. Ja mám od nich vôňu NC Love a Energy a som spokojná. Myslím si, že za 10 euro to nie je veľa. Veď a také vône ako Hugo Boss,Versace,...prečo su drahé? Lebo sa platí len za tú blbú značku!!! Za nič iné. Asi sa nudíte a nemáte čo iné na práci keď musíte písať blbé komentáre na internet. :) Vás tiež nikto nerieši tak dajte pokoj aj vy ostatným! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Berieme to negatívne, pretože to je negatívne, a to, že to robia aj iné firmy je ešte negatívnejšie.
    Ak si je firma taká istá, že zákazníci majú vlastný rozum a vedia čo chcú, načo potom používajú takéto praktiky? Nechcú náhodou ten rozum zákazníkov manipulovať a dávať im "vlastné rozumy"?
    Okrem toho, že vlastníte tiež ich výrobky, ste zabudli spomenúť, že pre túto firmu i pracujete.
    To že ma nikto nerieši na internete, alebo iných prispievateľov, len o niečom svedčí.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Nič som nezabudla spomenúť, nepracujem pre firmu NC, skôr obdivujem tie baby a chalanov akí sú šikovní. Veď je to práca, tak čo. Či si myslíte, že by bolo lepšie byť na úrade práce alebo žobrať? Títo ľuďia normálne pracujú a zarábajú si na seba! Z niečoho človek žiť musí. Veď v dnešnej dobe si aj tak prácu nevyberiete. Keby som si ja osobne mala vybrať skorej by som šla predávať voňavky ako robiť na pokladni nejakú predavačku za 300euro mesačne. A pán Ivan vy ste strašne múdry chlap ako čítam :D aspoň neumriete sprostý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  46. psychologia predaja na ludi predat ti nieco co nepotrebujes a zarobit na tom je spinavost!

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Zdravím,
    tiež som mala ,,česť" stretnúť sa predajcami tejto kvalitnej vône zvaný Patok, či už v Čechách, alebo u nás doma. V jednom hypermarkete sa predvádzali ako čisté afektované slepice, ktoré sa ľuďom vtierajú všade kam sa dá. Prvý deň jedna šoumenka afektu, mimiky a gestikulácie zároveň, slušne zaúčala dve mladé slečny, ktoré ako sme na druhý deň videli, boli zaučené viac než dobre. Frajer im slušne povedal, že nech to na neho ani neskúšajú, potom sme za chrbtom počuli ako náš ohovárajú. Neplatí predsa sto razy opakované Náš zákazník, náš pán? tak len preto, že sme sa nenechali oklamať a odmietli sme tak luxusné wońávky - máme zato, aby nás nejaké pofidérne lacné promotérky ohovárali a tak isto ľudí pred nami?

    kamáratka pred rokom skúšala uplatnenie na tomto trhu práce - má dosť skúsenstí s promo, s hostekou a inými podobnými formami brigády. ale ako sama povedala, tá manipulácia s ľuďmi jej bola proti vôle. a nielen to - predovšetkým to trápne ukazovanie peňaženky, pri ktorom nestretla stratiť vlastnú tvár. a to tu ide.

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Taky se mi podařilo prodejcům naletět, už je to ale víc než rok zpátky. Řekli mi, že výrobky předvádějí v rámci nové reklamní kampaně a že je to stejná společnost, která vyrábí např. parfémy Hugo Boss. Kdybych se na vteřinu zamyslel, tak mi dojde, že je to nesmysl. Taková společnost přece nepotřebuje propagovat své nové výrobky před supermarketem, luxusní parfémy mají úplně jinou cílovou skupinu. No nevadí...

    Přišel jsem domů se čtyřmi parfémy, za které jsem prodavačce nechal celkem 800 Kč. Celý radostný z výhodné koupě jsem se podíval na internet na tuto novou řadu luxusních parfémů. A zjistil jsem, že jsem se nechal napálit.

    Okamžitě jsem se otočil, popadl jsem parfémy a jel jsem zpátky před supermarket. Příšerně jsem prodavačce vynadal, že mi lhala, a hrozil jsem jí inspektory České obchodní inspekce. Pak jsem jí řekl, že se dopustila trestného činu podvodu a že na ni podám trestní oznámení. Asi minutu to zkoušela, že mě nezná a že mi nic neprodala, tak jsem vyndal z kapsy telefon. Zeptal jsem se, jestli to je její poslední slovo - později bude mít příležitost to vysvětlit do protokolu. Bez dalšího mi vrátila peníze zpátky.

    Sice jsem si připadal jako blbec, že jsem se nechal napálit, ale ani slečna prodavačka si to za rámeček nedá :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Ještě bych chtěl reagovat na příspěvek slečny/paní, která prodejce obhajovala.

    Největší problém vidím v tom, že prodejci záměrně klamou zákazníka. Mně osobně řekli, že je to produkt společnosti, která vyrábí např. parfémy Hugo Boss, Versace apod. V parfémech se moc nevyznám a v tu chvíli jsem neměl možnost si tuto informaci ověřit. Další lží ze strany prodavačky bylo, že si vymyslela, že toto je akční cena v rámci reklamní kampaně a že zboží bude za krátkou dobu k dostání jen v kamenných obchodech za několikanásobně vyšší cenu.

    Určitě je v pořádku využívat různé prodejní metody (např. přímý oční kontakt, navození příjemné atmosféry apod.). Ale není v pořádku lidem lhát o takto podstatných informacích (potažmo lhát vůbec).

    Prodávají nekvalitní produkt, o kterém sami vědí, že má velmi nízkou hodnotu, a snaží se lidi podvodnými metodami přesvědčit o opaku.

    Prodavači, kteří tam před těmi supermarkety stojí, jsou sice mladí lidé, kteří si snaží trochu přivydělat, ale to není moc velká omluva. Ti prodavači přece vědí, že to je podvod. Pokud bychom to dovedli až do absurdních důsledků, tak byste stejnou logikou mohla obhajovat např. "zaměstnance mafie" - to jsou taky jen lidi, co si chtějí vydělat a tohle byla prostě lepší příležitost, než makat na stavbě...

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ahoj aj ja som tam bola na pohovore ale hneď som na to prišla o čo ide lebo som videla baby ako prišli z krabicami a aj hovorili koľko predali, tak som ani na skúšobný deň neprišla. No a v ktorom meste ste boli na pohovore? To by ma tiež zaujímalo. Lebo na každej pobočke to funguje inak. :) ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  51. tak ja to mam už za sebou dnes som bol prvý deň predávať a uvedomil som si ze ja to robiť nedokážem,keby sa nejedna o parfémy tak pokračujem lebo za tie peniaze sa to oplatí ale chodit po pešej zone a predavat parfemy ako cigan fakt nemusim ale tie baby obdivujem ze im to tak ide

    OdpovedaťOdstrániť
  52. ja som si juicmensky zivot odzila.sice kratko a popri studiu,ale nastastie som rychlo vytriezvela.vidina penazi bola silna, ale rozum a srdce to premohlo:)mozem len povedat ze ta psychologia funguje nielen na nakupujuci daav ludi ale aj na predajcov tzv.obchodnikov/juicmenov..a fakt je to silne.. vela z dievcat co to robi si pod natlakom dokaze kupit 2 dokonca aj 10 tzv. parfemov( vo velkej viere postupu a doma toho maju na skatule - predavaju si to mimo pracovnej doby) nastastie k tomu som neklesla :D ... a prvy den poviete ze len brigade to chcete co je max 3 dni/ jasne najprv to nevadi.. po urcitej dobe zacnu na vas tlacit a vy nedoazte povedat nie.a ze benzin a stanok preplacaju? zabudnite na to!! ide to z vasho vrecka. proste banda klamarov, baby poodchadzaju rychlo a vydrzia len tie bez citov a charakteru... som rada ze som to skoncila a mozem si uzivat moj studentsky zivot naplno a bez natlaku z "vrchu":)

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Ja som tiez pracovala pre podobnu firmu..je ich viac a vsetky su o tom istom..zdieranie ludi za nekvalitny tovar...vydrzala som 3 dni a potom som uz na to nemala "gule"..lebo ked pytate peniaze od starsej pani ktora vam povie ze nema peniaze pretoze ich zasiahla povoden a mojou ulohou bolo sa usmievat ako sprosta a presviedcat ju ze to je jedinecna ponuka ktoru si nemoze nechat ujst a podobne kraviny....na toto ludia musia mat zaludok..chvalabohu ja ho nemam..po troch dnoch som sa tam uz neukazala a samozrejme moje zarobene peniaze som nikdy nevidela...

    OdpovedaťOdstrániť
  54. len tak pre zaujimavost, manazeri tychto "firiem" kupuju tie "vonavky" za cca 3€. takze si kazdy moze spravit obraz o kvalite.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. tri? ja som pocul ze za 20 - 30 centov v polsku.2-3 e idu obchodnikov 6-7e manazerom a ostatne prezidentovi firmy

    OdpovedaťOdstrániť
  56. takze, ja som sla na pohovor natrepala mi tam ze davaju 4e na hodinu ja ze super za pokus nic nedam. na skoliacom dni od rana do 6 vecer mi asi o 5tej povedali ze si platena od toho kolko predas.ale povedala som si ze jeden den to skusim...takze je to absolutne neseriozne a trapne robit takuto pracu...zastavovat ludi na ulici bez hanby klamat ich ze chceme len nazor aka vona sa vam viac paci a potom zrazu gratulujem vy ste mi taky super sympaticky tak tu mate jednu za 40 a dve mozte vyhrat gratis :D vytahovali to tam z kabeliek jak keby to pred chvilou niekde za rohom ukradli. a co sa tyka toho, z coho by mohli matz probblemy to je: ako uz daval niaky pan nadomnou link http://www.mzcr.cz/dokumenty/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-parfemovane-vody-eau-de-parfum-znacene-nc-new-collection-nebo-nc-new-collection-group-nebo-nc-collection_4585_1.html takze ministertvo zdravotnictva oznacili vyrobky ako nebezpecne.presne tie tam predavali. dalej nemaju povolenie na predaj este na mojom prvom dni mi povedala ze nemam sa zdrzovat okolo policajnej stanice :D tak ked ich niekedy uvidite tak kludne vytacajte policiu no ale oni na to doplatia bud tymto ze si policia vypyta povolenie alebo tym ze ked si to na seba gebria kazdy den tak mozu z toho mat zdravotne problemy nieco za nieco :) lebo chuderky...nemaju to ani na co nastriekat... takze džuuuuus! :D samozrejme ze po prvom dni som sa snimi pekne rozlucila :) toto je moja "krasna" skusenost.

    OdpovedaťOdstrániť
  57. a ktym cenam no to je smiesne. vraj ku nam to pride na trh o mesiac v hodnote 80e a vo francuzsku sa uspesne predavaju v cene 120e :D a ako vidim su tu komenty z roku 2010 a oni stale hovoria to iste...o mesiac k nam pridu do parfumerii...a promo nieje predaj!!! ale ponuka ! toto je normalne ze chuderska praca...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  58. no nech sa paci :
    9. hlásenie INFO 5 / 11

    názov: EAU DE PARFUM, VAPORISATEUR NATURAL SPRAY (rôzne mená jednotlivých výrobkov – napr. LA BELLE VIE, PAPILLON, atď.)

    značka: NC NEW COLLECTION

    krajina pôvodu: neznáma

    výrobca: neznámy

    distribúcia:

    NEW COLLECTION GROUP, Kollarova 1790, 547 01 Nachod, Česká republika

    NEW COLLECTION GROUP, Ul. Szpacza 36, 51-417 Wroclaw, Poľsko

    APOLLO GROUP, Ružová dolina 6, 82 108 Bratislava, Slovensko

    výrobná dávka: na etikete je uvedené: „femme“ a „ homme“ (parfém pre ženy/mužov)

    popis: 50 ml sklené flakóny s mechanickým rozprašovačom, náplň rôznej farby – ružová, modrá, zelená, žltá a číra, zabalené v kartónovej škatuľke. Vôčšinou predávané ako sada 3 kusov, .



    Na výrobku nie je uvedená zodpovedná osoba. Výrobok predstavuje riziko pre zdravie, pretože v prípade zdravotných komplikácii by neboli dostupné informácie o zložení výrobku. Bol vydaný zákaz predaja týchto výrobkov. Distribútor v ČR poskytol zoznam distribútorov pre Poľsko, Slovensko a Maďarsko, pozri prílohu.

    nasla som to na zozname nebezpecnych kozmetickych vyrobkov http://www.ruvzlc.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=26&Itemid=29

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Analýza prezentácie firmy New Collection vzhľadom na Etický kódex reklamnej praxe:

    http://mediaetika.longtail.sk/?p=9337

    OdpovedaťOdstrániť
  60. vy ludia ste strasne blbi....ak by ste si to nechceli kupit tak si to nekupite.pracujem tam a je to praca ako kazda ina..zarabam si a som rada ze nesedim doma na zadku a nieco pre seba robim.vecsine ludi sa nase vone pacia a prave preto ich kupuju znamym ako darceky....je to sposob akym sa zivim ako sa rozpravam s ludmi a ta praca ma naplna...kazdy ma pravo povedat nie a my mu poprajeme pekny den.kt chce sa zastavi a komu sa vone velmi pacia ten si to kupi komu nie znovu len poprajeme pekny den...uplne zbytocna stranka kazdy ma vlastny rozum a naroz a ak nechce obide nas a ide dalej.zrejme je mlady muz nastvany ze newie peknej kocke povedat nie tak sa takto msti...trapne...zaujimala by ma jeho praca...asi len doma sedi na riti a kritizuje inych.sme len mladi ludia ktori robia pracu s ludmi ktora ich bavi tak tu netraposte

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto nie je práca s ľudmi. práca s ľudmi je keď sa o nich staráš a nie klameš a ťaháš peniaze.

      Odstrániť
    2. No dnes som mal česť aj ja s"predajcami" čo predávajú tieto šmejdy,snažil sa oblbnúť moju susedku,staršiu pani,tak som ho poslal do ri...ti len tak sa za ním prášilo.Milá pani,píšete že je to normálna práca to je pekná blbosť,chodíte a otravujete ľudí ako jehovisti,ja keď si chcem niečo kúpiť tak si to kúpim a nemusí mi nejaká stratená existencia ktorá sa nevie uživiť slušnou prácou radiť a strkať pod nos čo si mám kúpiť,keď sú tie vaše výrobky také super tak si pootvárajte kamenné obchody nech vás môže človek nájsť ak potrebuje vybaviť reklamáciu,nie že vy mu predáte shit a viac vás neuvidí,zaobstarajte si registr.pokladnicu(mimochodom som ju u takýchto predajcov nikdy nevidel,ale už som si zohnal číslo na SOI a v budúcnosti nebudem váhať oznámiť to tejto inštitúcii,a nebude mi ľúto ani tých 30 centov ktoré pretelefonujem)Stále tu prezentujete že predávate legálne ale vo vašom predaji nič legálne nie je,už len absencia tej reg.pokladne je závažné porušenie obchodného zákonníka SR.

      Odstrániť
  61. ja som to robila jeden den.a jasne co si tu vymyslas ze kazdy ma pravo povedat nie? vy ich otravujete az kym vam neutecu.a co teda nehovorite ze to predavate ale ze chcete nazor? co klamete ze existuje reklama,ze vone su francuzske, ze stoja tak vela inde ked nikto tu znacku nikdy nepocul? ze vyrobca je hugo bos,ze vy to davate ludom za lacno lebo su vam sympaticky,ze mate povolenie na predaj...mam pokracovat? odisla som hned lebo to je pod moju uroven a je to absolutne trapne kazdeho zastavovat na ulici a aj tak ti na to naleti len 30% ludi. niake stare babicky ... nebudem ja klamat stare babky ale budem si zarabat niecim normalnym zaco sa nebudem hanbit ked sa ma niekto spyta ze co robim :) džuuuuuus ty tu netrapos

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Vidím, že som zaťal do živého, preto sa ešte aj ja vyjadrím. Slečna, ak ste si taká istá, že ľudia si kúpia len to, čo naozaj chcú, a oni sú na vine, že sú blbí, keď sa nechajú nalákať, uzatvorme dohodu: prestaňte počúvať svojho manažéra, zabudnite na všetky výmysly, predávajte jednoducho - ponúkajte každému svoje výrobky so slovami: "Dobrý deň, ponúkam cenovo výhodné toaletné vody - 10 EUR, nech sa páči vyskúšajte." Potom mi napíšte ako sa Vám darí, ak zostanete na rovnakej predajnej úspešnosti, verejne sa Vám ospravedlním.
    Obchod je o ekvivalentnej výmene jednej pridanej hodnoty za druhú. Vo Vašom prípade je táto výmena v nepomere, ľudia Vám zaplatia za lacnú toaletnú vodu spolu s kopou klamstiev nemalú sumu peňazí. Preto ste to vystihli, že robíte niečo pre seba - áno, len pre seba.
    Ak si za cca 5 rokov prečítate, ako ste písali o napĺňaní touto prácou, nebude táto stránka trápna, ale bude trápne Vám.
    To s tou "kočkou" tu bolo už toľko krát spomínané, tak prosím všetkých diskutujúcich, aby sa najskôr pozreli, či tu ich "argument" už niekto nepoužil.
    Ak Vás zaujíma moja práca, nech sa páči: som doktorand v odbore marketing a zaoberám sa taktiež udržateľnou ekonomikou, tak si myslím, že písanie podobných článkov je u mňa namieste.

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Nekupovat! Pracovala jsem pro ně a po dvou dnech jsem skončila je to nucení lidem něčeho co vlastně vůbec nepotřebují

    OdpovedaťOdstrániť
  64. aj mňa už párkrát zastavili, ale vždy som ich odbila tým, že presne viem o čo im ide, tak nech ma neotravujú, moja kamarátka pracovala pre podobnú firmu v Čechách a vysvetlila mi všetky ich praktiky, nechápem ako to môže robiť, teraz si dokonca otvorila vlastnú pobočku, ja by som teda takto ľuďom klamať nedokázala
    úspech ich manipulačných techník spočíva v tom, že si často vyberajú ľudí s nízkym podnetovým prahom, ktorých by ste presvedčili aj o tom, že čerstvé mlieko vonia kyslo, stačilo by to poznamenať, znechutene ohrnúť nos a rýchlo ho odniesť, keď sa potom vrátite späť s tým istým mliekom, tak len budete počúvať, že to predtým skutočne nejak páchlo, proste stačí, keď dievčatá pôsobia presvedčivo a človeka, ktorý na to nie je pripravený, majú hneď v kapse, pokiaľ narazia na ťažší oriešok, stačí zapojiť do hry len viac trikov a ide to ako po masle, rozhodne sa nedá o tom povedať, že je to čistá práca, pretože nie je, keď predávate takéto výrobky, klamete ľudí, ktorým ich predávate, tak, prosím, neklamte aj sami seba, že to nerobíte
    a tu naozaj nejde o kvalitu výrobkov a o to, či sú vaši zákazníci spokojní, skôr by som aj tak povedala, že sú o kvalite a svojej spokojnosti presvedčení podvedome, pretože tak to predávajúca slečna chcela
    manipulovať s ľuďmi nie je ťažké, hlavne keď človek vie ako na to a ten, čo toto celé vymyslel, to rozhodne aj vie, o tom niet pochýb, stačí si pozrieť ten "manuál"
    summa summarum sa ale prikláňam k autorovi článku, som rada, že sa konečne niekto ozval a vykričal pravdu do sveta, mne osobne už predaj týchto "zaručene kvalitných" voňaviek lezie na nervy, hlavne keď idem po meste a vidím, akých chudákov si zase odchytili a pekne na nich zarobili
    keby sme mali na čele štátu aspoň trochu inteligentných ľudí, tak by si na nich poriadne posvietili, aby z toho mal niečo aj štát a potom by sme len videli, ako sa počty predajcov v uliciach každý deň zmenšujú

    OdpovedaťOdstrániť
  65. ked sa to niekomu nepaci, tak nech si to nekupuje to je podla mna logicke nie? Ivan ty si tu riesis nejake komplexy? Ked si tak prudko inteligentny, tak ries nasich politikov vdaka ktorym ludia nemaju ani naozaj kvalitnu vonu z parfumerie, tak si kupia aj lacnejsiu verziu a su s nou spokojní. A este cosi, ked ti da babicka 10 EUR a povie to je mojich poslednych, tomu sa da verit? Kupi si clovek za posledne peniaze vonu? Podla mna na to by ju ani PAN BOH nenahovoril na to, aby radsej bola hladna, ale bude mat vonu..... ja sama to robim a nikdy by som nespravila nieco take, ze mi niekto povie, nemam peniaze, lebo sa stala nejaka tragedia alebo pod. dokonca ked mi niekto povie, slecna mam maly dochodok, tak ju nebudem presviedcat.... to je chore a proti mojmu presvedceniu. Jasne ze na ludi sa ide i psychologicky, tak ako v kazdej reklame... ale kupi si to len taký, ktorý na to ma, nikto za posledne peniaze nekupi parfum, tomu neverim aj ked to tu napises este 30x

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Pan Ivan, mam na Vas jednu otazku? Co robite vy? V akom biznise? Mam pocit, ze títo mladí ludia Vam kazia biznis a preto mate za potrebu to takto rozoberat, akokeby tym niekomu nejak ublizovali alebo ako by niekto mal skrachovat kvoli 10 euram, predavaju sa nekvalitnejsie "parfumy" za vyssie ceny

    OdpovedaťOdstrániť
  67. a este cosi.... myslim si, ze iny ludia okradaju inych ludi a vo vyssich sumach, takto maju ludia aspon radost z vone aj ked mozno teda neni takej 100% kvality ako im bolo povedane..... ale osobne som uz tieto vone tiez skusala a za 10eur je to podla mna slusny vyrobok. Avsak ak niekto o sebe vie, ze je na nieco alergicky, tak si nekupi hocjaky vyrobok na ulici ..... takze je podla mna jedno, kto je vyrobca. Keby su zdraviu skodlive, tak tito predajcovia nedostanu povolenie od statu ani od jednotlivych miest, Asi tolko pekny den prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Nešlo to napísať do jedného komentára? Celé to je len obrana ega a blábol, ja tu nepíšem o babičkách ani raz, nie to ešte 30 krát. Ak by si si prečítala ostatné komentáre, nájdeš odpovede na všetky svoje "argumenty" a otázky.

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Pán Ivan jednoducho pchá nos do vecí,ktoré by ho vobec trapit nemali,pokial mu po tom nose raz niekto nedá...zdá sa mi,že máte duševné problémy,cítite sa silný svojim dokonalým pravopisom a mudrymi výrokmi,ale na druhej strane ste slabí pozriet sa ludom do očí a všetko riešite cez diskusie.Takíto ludia sa nazyvaju zbabelci.Ak by ste niekedy našli rozum pohodeny na zemi,zdvihnite ho,mohol by sa Vám hodit.

    OdpovedaťOdstrániť
  70. :) slečny z New Collection majú manipuláciu, kto má čo robiť, jednoducho v krvi. A k tomu ako vidím sa naučili aj diagnostikovať duševné choroby. Ďakujem, ale nechajte si svoje odporúčania pre seba.

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Presvedčili ste ma, že úspešnosť je Vaša arogancia. Ak Vám niekto stúpi na otlak, tak je hneď duševne chorý, atď. Mali by ste si však uvedomiť, že ak každý bude manipulovať s každým, skončí to agresiou. Uvedomte si ale aj to, že kto je ešte zmanipulovaný, "promotér" (pouličný predajca) alebo len kupujúci. Potom sa zamyslite nad budúcnosťou ako takou.

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Víte já se musím smát,dělám tuhle pái jako přivýdělek ke studiu a jsem spokojená.Vy tu bečíte a já si místo toho jdu za vaše peníze koupit nové tičko.Za 5 dní práce sem si s klidem vydělala 7tisic..tak proč,ne?:D

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Gratulujem. Len neviem či sa smiať alebo plakať.

    OdpovedaťOdstrániť
  74. my niesme slečny...a do smiechu Vám nebude!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  75. tak opravujem, nie slečny, ale indivíduá

    OdpovedaťOdstrániť
  76. jeblý si bol,si a aj budeš..ale neboj,prevychovali sme iných kokotkov v kravatkách.Do skorého videnia!VBrezovej pod Bradlom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boh Ta bude sudit a Ty sa smiat nebudes, spomenies si na moje slova.

      Odstrániť
    2. A ja som uz prevychoval plno takych kokotkov ako si ty, co si myslis ze si jediny MMA fighter a budes sa tu vyhrazat ludom ? Sa zobud, vidim ze teba treba prevychovat tak, ze uz si tu svoju jeblu hubu neotvoris na koho nemas.

      Odstrániť
  77. Vážený anonymný...(nemáte gule na to, aby ste sa aspoň podpísal?)

    Mali by ste si pri písaní takýchto komentárov uvedomiť, že zase až tak anonymný na internete nie ste a za každým vašim kliknutím zostáva elektronická stopa, tak aby vám nehrozilo niečo takéto:

    Zákon č. 300/2005 Z.z. – Trestný zákon v znení neskorších predpisov

    §360 Nebezpečné vyhrážanie – Kto sa inému vyhráža smrťou, ťažkou ujmou na zdraví alebo inou ťažkou ujmou takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu, trestá sa odňatím slobody do výšky 1 roku.

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Vazena pani: este raz si precitajte dobre komentar...vidite tam snad niekde napisane,ze ideme bit,zabijat?Slovo prevychovat neznmamena nasilie!!!To,ze sa s p.Bzduskom stretneme neznamena,ze by mal mat obavu...Ale neodpustime si dohovor o veciach,do ktorych skutocne p.Bzdusek nema co zasahovat,hrubo urazat a byt posmesny na verejnej sieti...A trestne zakony vytahujte vo veciach nato urcenych,nie v diskusiach,kde o vyhrazke neni ani slychu.dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Vážený anonym, to len pre istotu... no ak vyznáva Vaša firma takéto či obdobné praktiky (viď. kok**ko, je**ý, prevychovať...) a ako sám uvádzate, máte s prevychovávaním skúsenosti, tak to len potvrdzuje pochybnosti o serióznosti Vášho podnikania, ktoré tu už viacerí vyjadrili. Opäť platí pravidlo, že trafená hus zagága. Prosím.

    OdpovedaťOdstrániť
  80. Myslím,že debata tohto typu nikam nevedie,ani nič nevyrieši..vy si robte svoju prácu,my si budeme svoju,my sa nestaráme do vašej,Vy sa nestarajte do našej a myslím,že nebude dochádzat ku konfliktom,alebo k vulgárnym slovám,ktoré tu padli..Nemáme viac,čo by sme dodali..Nech sa Vám v živote darí

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Ospravedlňujem sa všetkým diskutujúcim, ale nebudem už ďalej reagovať na vaše komentáre z dôvodu obavy o vlastnú bezpečnosť. Ďakujem vám za príspevky.

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Pán Ivan už spoločnosť NC na Slovensku pomaly ale isto zaniká. Tie takzvané parfémy už nikto nechce kupovať. Veď nečudo presýtili tým trh. Inteligencia manažérov a ich Viceprezidenta :D

    OdpovedaťOdstrániť
  83. "Vy tu bečíte a já si místo toho jdu za vaše peníze koupit nové tičko.Za 5 dní práce sem si s klidem vydělala 7tisic..tak proč,ne?:D" JUICE NA TEBE! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  84. V Žilinskom regióne predáva parfemovaný odpad Poľskej výroby spoločnosť ROYAL CORPORATIÓN ktorej to dodáva APOLLO GROUP s.r.o.Výrobok papilon bol testovaný v ČR,je zdravotne závadný a ma zvýšené množstvo alergénov.Ako predavajúci by ste mali zákazníka informovať pravdivo a nie zavádzať.Vďaka podnetom zákazníkov sa v Žilinskom kraji začínajú zaújmať o predajcov tak aj o výrobcov inšpektoráty.Predávajúcim sa odporúčam venovať radšej roznášaniu reklemných letákov.V danej oblasti nesposobia toľko škody!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odznelo tu veľa právd ale aj poloprávd, u mňa to tiež začalo nevinným pohovorom avšak deň predtým som v našom OC videla holku ktorá takto oblbovala ľudí. išla som na tréning samozrejme ma vzali, a mám overené, že neberú v každej pobočke každého. Ja som to nazývala úplne sebakriticky oblbovanie ľudí, ale mnohí známi tvrdia, že je to promo, tak prečo by som s tym nesúhlasila. Zistla som o čo ide, skúsila som to, za prvý deň som zarobila pekné peniažky, potom sa začalo ozývať sveddomie. tak som sa na to racionálne pozrela a všetko prehodnotila, viem, že výrobky sú nižšej kvality avšak s porovnaním nejakej tzv. adidasky je to neporovnateľné, môj prístup nebol o vnucovaní, nikdy som zákaznikovi nepovedala slovko ZADARMO, stále som upozornila, že tam je nejaká cena, síce nie vysoká. Neriešila som dôchodcov, bolo mi ich ľúto, aj keby traktory padali ten kto na to nemá, neťahám z neho. Tí ktorí poznajú kroky predaja zabudli uviesť pravidlo 3 krát NIE a dosť! priznám, že som sem tam použila nemilé slovo za chrbtom odchádzajúceho ale akždý ma občas blbý deň alebo čo je častejšie ľudia nás urážajú, tak sme obrnení, je to obranná reakcia, ale nie som za nadávanie tak sa snažím nerobiť. každý to robí ináč ale tak ako to popisujete je to skreslené a prifarbené ešte viac než skreľuje NC collection pravdu o svojom tovare! tá cena asi zodpovedá finančným možnostiam normálnych obyčajných ´´smrteľníkov´´ a ked si kupujem akože parfém za 10 eur, musí mi byť jasné, aká je kvalita, pokiaľ to nechcem odkráčam do parfumerky a vysolim 60 euro za niečo iné. V neposlednom rade netreba riešiť výrobnu a predajnú cenu, ak sa pán ivan pohybuje vo svete marketingu postup ako sa výrobok dostane z výroby ku konečnému spotrebiteľovi by mu mal byť zrejmý, ako aj to koľko ľudí z toho prosperuje. nič si predsa nekúpim za 50 eur a ako obchodník to predám v obchode za 50 eur?! či? asi som zmanipulovaná čínskym trhom na slovensku pretože tu nemôžem mať istotu o pôvode akýchkoľvek výrobkov podotýkam aj jedla, tak za takú cenu to neriešim. Na obale je uvedené, že vôňa pochádza z francúzka, čiže je tam narvhnutá čo som podotkla aj kolegyniam v práci. Bola som s touto prácou na pochybách ale všetko sa dá vysvetliť, asi to je tým, že vo všetko hľadám kompromisy. Aby som nezabudla všetkých nehádžte do jedného vreca, neviem kde bola slečna ktorej tréner zakázal telefonovať pretože ja môžem kedykoľvek, je to moja najvoľnejšia brigáda akú som kedy mala. Je to o ľudoch slečna asi natrafila na trénera ktorý dostal na ňu chuť, zas sa tam netreba obliecť vyzývavo. teda juice na vás ľudkovia

      Odstrániť
  85. Za 5 dni prace 7 tisic. To je pekna praca, ale mozes ist robit slapku a zarobis to za jeden den.

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Dnes som jeden taký dostal :D - znamená to, že to bolo isto kúpené na ulici, alebo môže ísť aj o nejakú kamennú/online predajňu?

    p. Bzdúšek - vážim si Vás a oceňujem to, čo robíte. Verím, že svojej myšlienke ostanete verný aj nadaľaj - veď more sa skladá z kvapiek!

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Taky jsem jednou koupila La Belle Vie, uz ani nevim za kolik, a musim rict ze i kdyz jsem zvykla na parfemy znackove za 1000-2000kc, celkem hezky mi vonel, ale to asi protoze mi pripominal leto a pohodu kdyz jsem si ho kupovala. Patram kde ho koupit znovu, a ted tady ctu, lidi by se kvuli vonavce pozabijeli. Tak nejak uz ho ani nechci:-).

    OdpovedaťOdstrániť
  88. Tak mě úplně stejně doběhli. Koupil jsem 2 za 520 Kč. Nejde ani tak o to, zda zboží potřebujete či nikoliv, jde o ten pocit dobře uložených peněz. Myslíte, že kupujete kvalitní výrobek, dárek, kterým vyjádříte velikou úctu. Vyklube se z něj závadný šmejd, který vám přivodí z ostudy kabát.
    Zde kupujete závadný osvěžovač vzduchu představený jako kvalitní francouzský parfém. V tomto smyslu se jedná o podvod.
    Podobně, jako když vám prodejce představí kvalitní japonský motocykl nové firmy z koncernu Suzuki, který se bude prodávat za 250 tisíc Kč, dá vám ho za 10. Pak zjistíte, že jste koupili nebezpečnou čínskou koloběžku.

    OdpovedaťOdstrániť
  89. Dobrý deň,ja osobne som pre takúto firmu pracovala a s polutovaním musím priznať že aj ja som klamala ludí s polskými smradmi ale bohužial nemala som na vyber kedže som potrebovala zarobiť kedže mám doma malé dieťa.firma s názvom Apollo dynamic sídliaca v nitre na župnom námestí je ťažké klamstvo..na nás predajcou naši nadriadení neustále vyvýjali tlak aby sme predali čím dalej viac inak nás vyhodia poprípade náš "karierny rast" znovu klesne..všetko je presne napísane v tej prezentácií aj v tých krokoch a bodoch.je to nechutne svinstvo.žiadna firma fragrance neexistuje fragranxe znamená vôňa nič viac..nútili nás chodiť po panelákoch a vyklopkávať a otravovať ludí a predávať im to..niesu to žiadne francuzke parfemi ale polske shity hnusne za 0,50 centov nákupnej ceny..nenechajte sa oklamať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ešte funguje? Teda Marketa má výdrž

      Odstrániť
  90. No ja mam podobny nazor ako vacsina,ale aj ja som si dnes odkrutila svoj akoze skusobny den, nepacilo sa mi na tom vela veci,a kedze som taky podrypovak, vsetko som sa tych promoteriek pytala,preco si vymyslaju, radsej boli ticho, potrebujem si vsak zarobit a toto je moja jedina sanca, chcem to vyskusat,aj ked urcite nebudem rapotat prezentaciu od slova do slova,ale budem jednat ferovo, ked niekto bude mat zaujem fajn,ale nebudem sa az tak tlacit do zadku, uvidim, kolko si zarobim, tiez je to len praca,a nezabudnite, ze dost slusne platena. Nevravte mi, ze radsej budete o suchom chlebe, s dlhom za byt na krku, nez predavat vonavky, no isto.

    OdpovedaťOdstrániť
  91. Tak som si to bola tiez vyskusat,ale ako nahle som nepredavala tolko,ako by chceli tie akoze veduce, tak do mna vkuse hucali, preco neoslovujem ludi a bla bla, tak som povedala, ze na tu ich odpornu ubohu robotu kaslem, stoja tam jak slapky na ulici, zarobila som si od 8.00hod do 17.00 hod co som trcala na ulici skvelych 16 eur, uzas, v zivote ich nechcem vidiet, klamu, tie vone vydrzi asi 30 minut nieto 8 hodin, radsej si kupim riadny parfum z parfumerky a nie toto smradlave nekvalitne cudo

    OdpovedaťOdstrániť
  92. cele tieto firmy su iba obycajny podfuk,manazery sa nabaluju na babach,ktore robia od rana do vecera,bombarduju ich neustalymi telefonatmi ze preco maju tak malo predane,asi kvoli tomu aby sa manazeri mohli vyvazat na audinach a inych luxusnych autach...na skusobnom dni ti naslubuju hory-doly,len aby ziskali cim viac ludi,nakoniec vysvitne ze stanok si platia sami,naftu tak isto,aj ked je v zmluve pisane ze vsetko preplaca zamestnavatel,ja som v takejto nemenovanej firme pracovala aj s kamoskou,ale boli sme nutene si zarobit,teraz ked sa nato pozriem,tak mi je z toho celeho zle,ako som mohla pre takychto podvodnikov niekedy pracovat...je to ciste vykoristovanie ludi,hambime sa zato ze sme vobec v takejto firme pracovali...neraz som plakala,ked si ma manazerka zavolala do kancelarie ze ak nezacneme nosit vysledky tak nas vyhodi,islo vlastne o to ze ona nezarobila tolko kolko chcela!!!!!! dufam ze sa nedate nachytat ako my,neverte tym sladkym reciam na skusobnom dni,dostanete ubohych par drobnych,nehovorim boli mesiace ked sme zarobili fakt slusne prachy,ale uz nikdy viac...nie tie baby su navine lebo niekedy ani nevedia o co vlastne ide len su mlade a chcu si zarobit,tam su ini ludia ktori klamu,ako manazery a vyssie postaveny ludia...nieje normlane aby cely den na namesti sa prechadzali a nemohli sa ani najest ani napit ani si oddychnut,nic ine sme pre nich neznamenali ako lacnu pracovnu silu,este sa spytaju ci si na HPP alebo len na brigadu,ty si pod pojmom HPP predstavujes ze dostnes normlanu zmluvu a fixny plat,dostanes dohodu,a provizny plat kolko predas,tolko mas-a neratam platenie stankov a benzinu...neverte tymto firmam,len vas dobre oklamu!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  93. Aj ked je uz clanok znacne zachovaly, neda mi nepodelit sa o vlastnu skusenost. :)
    Predaj prebiehal rovnako - zaklopanie na dvere, energicka ci romanticka, francuzske renomovane znacky a bla bla bla. Ked na mna slecna vybafla cenu 40eur za 2 zenske a 1 pansky parfem, ani mi ich nemusela z ruky brat. Strkala som ich jej kam sa dalo aj sama, s tym, ze nemam zaujem. Nakoniec bola tak "dobra" a dala mi 2 za 20eur. To je myslim prijatelna cena.
    Svagor dostal pekny darcek (a mozem potvrdit, ze pouziva a je spokojny) a mne moja "nova" (stalo sa to pred cca rokom) vonavka La Belle Vie tiez velmi sedi. Ta vona je uzasna, ziadny podvrh so zriedenou vodou, nic take. A na kozi naozaj vydrzi minimalne pol dna. ;)
    Nehovorim, ze tento sposob predaja schvalujem, je to oblbovanie najhrubsieho zrna a nemam absolutne ziadne iluzie o tom, ze som si kupovala renomovane francuzske znacky, ale za tu cenu... Neurazi.
    A co sa zaradenia produktov do nebezpecnej kozmetiky tyka - vydesilo ma to. Ale potom som si precitala celu vyhlasku a zistila, ze toto zaskatulkovanie spociva len v tom, ze "v případě vzniku zdravotních komplikací po aplikaci kosmetického prostředku nemají toxikologická centra možnost zjistit u výrobce či dovozce přesné složení výrobku a zvolit tak vhodnou metodu léčby, což může vést k ohrožení zdraví".
    No, neviem ako vy, ale ja som na sebe par krat parfem mala a zatial som medzi zivymi. ;) A navyse, ingrediencie to vzadu vypisane ma a neobsahuje nic viac ani menej ako bezne lacne parfemy typu Avon a Oriflame.
    Pekny den prajem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Som rada že niekto poukázal na túto bandu slušných ľudí.:D Sama som mala možnosť zažiť tréningový deň. Ani som si ho celý neodkrútila, asi by som sa povracala. Toľko drístov, zavádzania a klamstiev. Truľkovy ktorý nás zaúčal som povedala, že radšej budem pracovať pri pokladni ako celý deň klamať ľudí. (poviem Vám, do konca života nezabudnem na výraz jeho tváre :D no choré, akoby som odmietla najlepšiu prácu pod slnkom)
    Od tejto skúsenosti mám tendenciu vždy sa pristaviť pri slečnách, popočúvať tie ich drísty ako dlho sa len dá, snažím sa čo najviac vypytovať, to ich odrádza :D a potom tak vtipne kľučkujú ked už nevedia čo maju hovoriť. A najlepšie je opýtať sa aj na to či maju povolenie predávať. Ak máte radi srandu a máte čas, je celkom vtipné ich takto podusiť :D
    Ale v kažnom prípade slečny neodsudzujem, ved aj ja som bola mladá a hlúpa. Teraz som len a len rada že som v tomto nezačala ale našla si slušnú prácu pri ktorej sa necítim totálne ponížená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takto vravy kazdy negat ktori vzivote nic nedosiahol.,len zavidi)

      Odstrániť
    2. no s tým, že ani písať nevieš toho moc dosiahneš.... neni vám čo záviedieť, banda chudákov...

      Odstrániť
  95. Tiež som naletela. Zatvorila som dvere a ešte hodinu som rozmýšľala ako som si mohla kúpiť takú kravinu za toľko peňazí keď už roky používam vždy tú istú značku a tie ponúkané "exkluzívne luxusné francúzske parfémy" sa mi absolútne nepáčili. Ich predaj je pekný príklad na to aká ovplyvniteľná je ľudská psychika a akú moc ma dobrý rečník. Presne ten istý postup. Tá slečna chodí po bytoch každý rok, nabudúce keď príde, pekne krásne jej tie parfémy exkluzívnej neexistujúcej značky podarujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  96. ako každá študentka aj ja som si zháňala brigádu, prišla som na pohovor a už dopredu som sa pýtala či to nieje tento pouličný predaj...a tá šéfka mi povedala že ani náhodou, že oni sú špičková firma a že budeme pracovať v supermarketoch a budeme robiť ochutnávky ....ale na druhý deň ked som prišla na skúšku kydli mi do ruky krabicu so 60 parfemámi, ktoré majú výrobnú hodnotu 3 eurá a ja som ich mala predávať za 59 eur ....keby niekto nemohol za 59 tak mám klesnúť najviac na 10 eur ... 3 hodiny som tam stála s priblblým úsmevom na kscihte a ked prišiel môj čas ani dym za mnou nezostal....sú to podvodníci a pri každom človeku ktroý to od mojej "inštruktorky" kúpil za 59 eur som myslela že sa rozplačem :/

    OdpovedaťOdstrániť
  97. To je vsetko pekne, ale nikto tu neriesi to, ze sa vobec nedavaju ziadne blocky ? Platia oni dane ?

    OdpovedaťOdstrániť
  98. Pracujem pre túto firmu už vyše roka a nieje to tým, že by som bola necitlivá ako bolo napísané v komentári vyššie. Je to neľahká práca, priznávam, samej sa mi nepáčia niektoré praktiky ostatných promotérok, neznamená to hned, že ich robím aj ja. Zo zásady neoslovujem žiadnych seniorov, na to by som nemala svedomie, nikdy na zákazníka netlačím. Áno, v prezentácii sa zavádza, to nepopieram, ale v ktorej reklame sa nezavádza... V každej a jednej, ale to nič, aspoň maju ľudia čo komentovať, ved to je samozrejme každého názor. Je tažké si v niektorých mestách v dnešnej dobe si zohnať prácu, takže som rada, že nejakú mám a nežobrem pripadne niesom na úrade práce na krku mamke a ockovi. V každej reklame sú obchodnícke praktiky, zavádzanie a klamstvá aby ľudia nakúpili. Ak mi človek povie nie nepotrebujem to, tak to ocením, ale väčšinou sú neasertívny a vymýšlajú si báchorky s bankomatmi a podobne. Ale aj tak akceptujem každého názor. Je však veľmi zaujímavé, že mám plnú peňaženku vizitiek od rôznych ludí, ktorí mi ponúkli prácu, pretože ocenili moje komunikačné a obchodnícke schopnosti a nakúpili odo mňa aj ľudia ktorí vedeli o čo ide, len preto, že sa im páčil môj prístup k nim a nakúpili neraz a neraz za mnou prišli ľudia, ktorí boli s výrobkom spokojní takže tak...

    OdpovedaťOdstrániť
  99. http://www.czechparfums.cz/ asi se trochu přejmenovali na jisto stejná prezentace a marketing a lži a podvody byl jsem u nich náhodou na udajně školícím dnu a hruza fakt šílené

    OdpovedaťOdstrániť
  100. Dobrý den, píši jménem společnosti CZECH PRODUCT COMPANY S.R.O. Jmenuji se Jaromír, jsem společníkem firmy.
    Nechápu na jakém základě někdo může spojovat CPC. za NC.
    A byl bych nerad kdyby někdo byl tak blbej a nepozná polskou firmu od české firmy. CPC je ryze česká firma, která vyrábí parfémy v čr a nedováží ani nepřebaluje parfémy, kompletně celý výrobek je ryze český!!!!! POKUD ZDE někdo má problém s přímým prodejem,,,,,,OK,,,, mě se taky určité věci nelíbí, ale nevypisuji a neblekotám blbosti.Hold jsou i firmy takové, které jsou neseriozní!!!!! NEHAŽTE VŠECHNY FIRMY DO JEDNOHO PYTLE.......DĚKUJI
    PS...ANONYM, KTERÝ ZDE NĚCO PÍŠE,,,,UBOHOST
    PS..... POKUD NĚKDO CHCE HÁZET ŠPÍNU,,,TAK AŤ SE PODEPÍŠE
    PS....HLAVNĚ ŽE ANONYM ŠEL NA ZKUŠEBNÍ DEN,,,,PRODEJCE NA HOVNO,,,ASI TO BYL NĚKDO OD KONKURENCE
    PS...... JINAK TOHO, KTERÝ SE NEUMÍ PODEPSAT,POVAŽUJI ZA DEBILA BEZ SVÉHO NÁZORU,,,,LIDI PIŠTE SRAČKY JEN TAK DÁLL...

    JAROMÍR TEL. 777 307 555

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Koukám že jako jednatel se i vyjadřujete.
      Nic mi do toho není ale váš slovník pln vulgarismů mi přijde velmi nevhodný do ust člověka který tu reprezentuje CZECH PRODUCT COMPANY S.R.O.
      http://rejstrik.penize.cz/24289051-czech-product-company-s-r-o
      Veřejně dostupné informace.

      Odstrániť
  101. Jinak jěště jedna věc, Vážený pane správče tohoto WEBU, PROSÍM DOHLÉDNĚTE NA INFORMACE A POHORŠOVÁNÍ JMEN SPOLEČNOSTÍ ZDE NA WEBU,,,,,TO JE VAŠE PRÁCE,,,,POKUD UŽ SE TAK NUDÍTE ŽE ZAKLÁDÁTE WEBY O NIČEM......JINAK PŘISTOUPÍME K PRÁVNÍM KROKŮM.

    DĚKUJI JAROMÍR WWW.CZECHPARFUMS.CZ

    OdpovedaťOdstrániť
  102. Vážený pán Jaromír,
    už dlhšiu dobu nereagujem na žiadne komentáre (dôvod nájdete vyššie v komentároch - zastrašovanie fyzickým násilím), ale u Vás urobím výnimku. Jedná sa tu o blog, na ktorom si zodpovedám za svoje články, nie za komentáre čitateľov. Súhlasím s Vašim názorom, že každý prispievateľ by sa mal podpísať. Iste však uznáte, že je nerealizovateľné overovať každý jeden komentár, či sa zakladá na pravde. Neviem kde anonym získal takú skúsenosť s Vašou spoločnosťou, ako píše a určite to neviem ani ja ani Vy zistiť. Naopak je dobré, že ste zareagovali a upresnili informácie o Vašej spoločnosti, o ktorej môj blog vôbec nie je.
    Neviem prečo ale píšete, že sa nudím a zakladám weby o ničom, keď sami píšete, že sa Vám určité veci tiež nepáčia a že existujú aj také firmy, ktoré sú neseriózne. To by ste mi mohli ešte vysvetliť. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  103. Aj ja som takto dnes presne s navlas rovnakým scénarom kúpila za 20eur dve voňavky - dámsku aj pánsku. Ja som vravela, že nemám peniaze, že idem od lekára a z lekárne, aj keď som mala eur, ktoré pôvodne odo mňa chcela tá slečna. Zaujímavé, že presne rovnaké slová, najprv či nakupujem v tesku alebo ZC MAXe, kontrolná otázka koško rkov je na SR Hugo boss a iné značky, potom voňavkovanie, predtý otázka romantická-energická žena, tak si nastriekala pánsku vôňu na ruku, aby ma manžel nezabil - zo žiarlivosti. Tak mi vravela, že v pondelok v MAXe v Prešove otvárajú pobočku, tiež ma oslovila s tým, že či som nevidela reklamu na Markíze alebo Jojke,a bla bla. Ja som sa síce s podobnými predajmi stretla vo väčších predajných reťazcoch, aj som hľadala údajný leták v ich reklamy v schránke, ale som nevedela, že to môžu byť také podvody. Až keď som tie voňavky hľadala na nete....tak som narazila na toto tu, inak nič som normálne nenašla. Tak fajn, naletela som na podvod, aspoň že to nebolo viac ako tých 20 eur, aj keď aj toto sú v dnešnej dobe veľké peniaze, stretla som sa s vyššími sumami za podobné produkty a telové mlieka a tak. Síce tá dámska vôňa mi vonia už asi 5 hodín celkom príjemne, teraz po tomto všetko neviem čo bude, ak otvorím flakón zakúpenej vône....no, možno sú to tie lacné a krátko voňajúce voňavky - falzifikáty z PL, Ukrajiny či iných podobných destinácií, za málo peňazí. Lebo ak si raz kúpim originál voňavku z renomovaných parfumérií, asi je to kvalitnejšie. Mne také parfémy vydržia aj rok dobre voňať, aj viac, aj ke´d som do toho investovala skoro 80-100eur. ale viem a vidím, že mám kvalitu. Toto teda beriem ako bežnú voňavku na každý deň...a voňavkovať sa aj 3xdenne. Ta čo už...ale praktiky sú to teda čudné!!!S tým súhlasím s autorom - pánom Ivanom-

    OdpovedaťOdstrániť
  104. Zabývám se výrobou parfému v ČR,výrobky mám certifikované u státního zdravotního ústavu. Oni jsou to polský podvodníci s nekvalitním zbožím a škodlivým zdraví, žádný zdravotní ústav by jim tyto výrobky neschválil, leda za pořádný úplatek, což jsou jejich praktiky, proč myslíte že je pouštějí do obchodních center, protože jejich ředitelové dostávají nazvané obálky a tento špinavý byznys podporují. Prezentaci ukradli z USA, tak jim nežerte že mají na to práva, dělají že sebe celosvětovou firmu ale přitom to je banda Poláků který díky nám bohatnou a smějou se nám do ksiftu. Neřekl bych jediné slovo, kdyby výrobky byli kvalitní a řádně registrované. Jediná cesta jak je zničit je dostat je do televize, u nás v ČR to zafungovalo, bohužell se tedy přemístily k vam, nenechte si to líbit.

    OdpovedaťOdstrániť
  105. Táto podvodná firma toto klamanie robí už dlhšiu dobu na Slovensku. Vrcholom je že sa vydávajú za hypermarket v ktorom predávajú a tlačia do Vás že sú to výrobky vyrábané od francúzskeho Chanelu alebo inej svetoznámej značky.Celá prezentácia je klamstvo od prvého slova do posledného a má jediný cieľ: predať Vám totálny aušus v hodnote veľkoobchodnej asi 1 euro za 10 násobok. Voňavky rovnakej kvality a výrobcu sa predávajú na tržnici za 2 eura. Pýtam sa, ako je toto možné? Ako je možné takto klamať? Čo robí obchodná inšpekcia? Kde sú bločky z kasy? Hypermarketu kde títo podvodníci predávajú nevadia? Ako je možné takto porušovať zákon o klamaní spotrebiteľa? Ako je možné, že títo podvodníci zneužívajú svetové kozmeticé firmy ako Chanel? Nikomu nevadí takéto klamanie? Daňové uniky?

    OdpovedaťOdstrániť
  106. neříkam že CZECH PRODUCT COMPANY S.R.O. je NC aby se pan Jaromir nezbláznil ale upřimně musím říct že jejich praktiky jsou totožné:)
    Stejný školící den stejné lži tot můj názor.

    Podepisovat se nebudu mam zkušenosti se zastrašováním

    OdpovedaťOdstrániť
  107. Niektori tu pisu ze ich chcu zas ze dobre vonaju,preboha ludia,ved aj na ukrajine nahrazky parfemoch vonaju ako originaly ale su tak zriedene ze vydrzia vonat maximalne 10minut,tu sa neurcuje kvalita tym ze dobre vonaju ale ako dlho vydrzi vonat taky parfem

    OdpovedaťOdstrániť
  108. czechparfums - český výrobce produktů certifikovaných státním zdravotním ústavem ČR. První česká parfémová značka, která se pozitivně dostává do podvědomí lidí a rozšiřuje sortiment kosmetickými výrobky ryze české výroby. Závistivci a nuly nás píšou do podobných blogů, lidé kteří nedokázali nic vymyslet jako já. Například pan Vondrák, feťák a zloděj, který umí akorát okrádat svojí rodinu a své zaměstnavatele. Těmto lidem chci jen vzkázat, kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. LB

    OdpovedaťOdstrániť
  109. :) ako vidím diskusia sa tu pekne rozrástla, som rada že som (aspoň trošku)prispela k informovanosti o tomto podvode :)Predávala som parfémy 7 dní, ale zážitok mám do konca života :D Ešte teraz ked si čítam moju "prezentáciu" tak krútim hlavou nad svojou výdržou. Našťastie už mám normálnu slušne platenú prácu, aj ked to nie je 100€ za deň za predaj 30. parfumov. Sama som si z toho zobrala poučenie a dávam si pozor na takýchto ludí.
    S pozdravom Veronika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  110. Kedysi dávno, keď sa tento predaj ešte len rozbiehal, naleteli moji rodičia, ale aspoň to ako tak voňalo. Telové mlieko som minula, toaletnú vodu tiež, lebo to bola svieža vôňa a tá druhá skončila na wc :)
    Nedávno nás so sestrou takto odchytili v Arkadii v TT - otázky, ktorá vôňa sa nám viac páči (hovorím - jéj, toto je ako tá veľkonočná voňavka - slečne úsmev zamrzol), symboly Paríža sa tam tiež mihli, bla bla bla, cena klesla ("šéfka mi povedala, že to je cena pre mňa, ale ja ju dám Vám"), my stále nič a po vyjadrení, že keď chcem dať 40e za parfém, tak idem do parfumérie a kúpim si to, čo mám rada, nám už len zaželala pekný deň. Sme my ale nevďačné ;)
    Minule som jednu odbila slovami, že dnes ma už hlava bolí.

    OdpovedaťOdstrániť
  111. Podvod.. jednoznacne...... vedia co robia .. oblbovat ludi ... sestra sa mi nato skoro dala hned som jej to vyhovoril ...

    OdpovedaťOdstrániť
  112. Klobuk dole p. Ivan a vdaka za to ze upozornujete a sirite osvetu takouto formou. Bodaj by takych ludi bolo viac. Ako uplne najidealnejsie by bolo natlacit letaky so strucnym popisom najcastejsich sucasnych podvodov na ludoch a rozdavat do schranok, kedze nie kazdy, hlavne ti starsi, si nieco taketo precitaju online.

    Osobne by som aj prispel nejakou sumou penazi na tu cinnost, lebo mi poriadne lezu na nervy tito vsetci vyrojeni podvodnici co to dookola skusaju roznymi podvodnymi metodami na ludoch.

    Samozrejme este idealnejsie by bolo keby kompetentne organy razantne zakrocia a stihaju taktakychto podvodnikov.

    Je to nechutne ake praktiky pouzivaju, mna ked slecna zastavila s tymi vonavkami, este aj podskocila a kratko zatlieskala, tak zahrala radost nad tym ako sa sama tesi ze vyhravam za spravnu odpoved druhu vonavku zadarmo (odpoved na priblblu primitivnu otazku). V mojom pripade z kupy nic nebolo, kedze od prvej sekundy som mal vykricnik v hlave, ze jedna sa o podvod ked vas len tak niekto neoznaceny na ulici oslovi a predava "iba" a "len teraz" nieco supevyhodne, a pouziva nacvicene frazy "vyhra", "darcek", "zlava" .. a falosne emocie ..

    Ja som si uz zaumienil, ked vidim takychto otravnych ludi podvodnikov na ulici, ze budem volavat
    mestsku policiu, uz som tak aj 2x ucinil a nasledne aj videl ako s dotycnym vypisuju blokovu pokutu, potesilo .. :) Cim nas takych bude viac, tym skor vykorenime tento spolocensky problem !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  113. Ja som čosi podobné zažil pred časom v Banskej Bystrici v OC Európa. Chodieval som tam pravidelne na nákupy a pravidelne ma nejaká baba stavila a a snažila sa odkvákať celý prejav uvedený vyššie. Tie v BB tvrdili že musia za to pýtať peniaze lebo je to poistka, pretože ak to dávali gratis ľudia sa im vracali aj 5 krát a potom to predávali na tržnici :-) Keďže som v tomto opatrný a takéto praktiky sú známe od revolúcie v 89 je väčšinou ľahké ich prekuknúť :-) Keď mi slečna chcela podať voňavky tak som jej rovno povedal nech mi nič nepodáva a keď dohovorila tak podobne ako vyššie píšúci som sa s úsmevom spýtal napríklad kde majú registračnú pokladnicu a či majú povolenie na predaj. Je jasné že väčšinou sú to len obyčajné baby ktoré si chcú zarobiť a nevedeli do čoho idú, ten ktorého by bolo za tento podvod zakvačiť je niekde inde.

    OdpovedaťOdstrániť
  114. Na mńa tento podvod dnes skúsili v Tescu Nové Zámky. Tento krát som našťastie rozpoznala naučené frázy a postup a povedala im ďakujem ale mňa už takto raz odrbali a odišla som preč. Musím však priznať že pred dvoma rokmy som sa odrbať nechala a kúpila som tak dva parfémy za 20 EUR. Potom som prišla domov, vygooglila si značku a zistila že dané parfémy sa v zahraničí predávajú za 3 Eurá!!! Síce si už nepamatám na značku ale postup bol presne ten istý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež ma to zaujíma. Kde si našla tú značku a cenu 3 eur ?

      Odstrániť
  115. Promotér/promotérka...takto nás obyčajných ľudí nalákajú a my obyčajní s vidinou zárobku nastúpime. Ukážu nám tabuľku s možným zárobkom a na pohovore tvrdia, že katalóg s produktami, ktoré propagujú má tisíc strán. No príde prvý deň, druhý, tretí a my nepropagujeme ale predávame a stále dookola tie isté "parfumy" s tými istými "čarovnými formulkami" a pohybmi...človek sa pýta...je to morálne??? Súhlasím s autorom článku že za 10 eur je tá voňavka prijateľná, ale ide o to, že kto chce si to kúpi....ale v tomto prípade si to kúpia aj ľudia ktorí to nepotrebujú, nechcú. Či už preto, lebo sa chcú zbaviť otravného "promotéra", alebo preto, lebo sú tak popletení tým množstvom informácií ktoré sa na nich vychrlia a samozrejme aj psychologickými trikmi, ktoré sú zamerané ako na ich vedomie, tak aj na ich podvedomie...robil som to...priznávam...ponuka brigád je obmedzená, odpovedám prakticky na všetko čo nájdem...vydržal som zhruba dva týždne...aj najsilnejším človekom...najväčším optimistom otrasie keď predáva milej pani v supermarkete nemenovaného východoslovenského mesta, kde je enormná nezamestnanosť voňavky za 40 euro a pani vás so slzami v očiach prosí aby ste jej dali euro zľavu, lebo keď dá plnú cenu nebude už mať na autobus... Keď predáte parfém človeku, ktorý je na tom na prvý pohľad finančne zle a potom sa dívate ako nechápavo hľadí na parfém, ktorý má v ruke a neveriacky kýva hlavou, že prečo on/ona to vlastne kúpil...a potom večer prídete na firmu...odovzdáte zárobok ale z provízie vám pani majiteľka strhne päť euro, lebo ste nepredali 60 kusov...tento "job" je morálne skazený. A dokážu to robiť len morálne skazení ľudia. Ľudia bez empatie. Ja sa ale zároveň pýtam. Prečo to hypermarkety a nákupné centrá dovolia? Nemajú dosť tržby za deň aj bez tejto maškarády? Aj bez tých pár euro ktoré zarobia "prenájmom" stánku? Celé je to začarovaný bludný kruh. Začarovaný skazený kruh. Plný ľudí ktorým je jedna bankovka drahšia ako človek... Nedegraduje sa cena...tá je stále desať euro...degradujú sa ľudia...Obchodníci aj kupujúci...degradujeme sa na úroveň bábok...bábok, za šnúrky ktorých ťahajú tí, ktorým peniaze dávate...kupujúci predávajúcemu...predávajúci tomu, kto večer sedí za stolom na "firme"...

    OdpovedaťOdstrániť
  116. Apollo progresive na Radiovej 23 v Ba mala som pohovor a mozem povedat ze sam manazer klamal do oci ked som bola na skusobnom dni doslo mi zle takto pred rokom som odmietla toto robit u jedneho a podarilo sa mi natrafit aj na druheho

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jáááj presne toto som zažila v roku 2011. Našla som si na nete inzerát promo v supermarketoch a nákupných centrách z košickej firmy CHAMPIONS. Išla som na pohovor a tam mi povedali, že to nebude promo potravín (vtedy som už niečo tušila) a dali mi skúšobný termín, kde som mala prísť elegantne oblečená. Už som podvedome vedela, že to budú voňavky, ale myslela som si, že v centre ako to spomínali. Ale keď som prišla na firmu tak tam boli ešte 2 na skúšku a 2 "zamestnanci". Pekne krásne sme sa odsunuli na stanicu kúpili lístky do SNV a hejdá smer Smižany. A tam sme chodili od bytu k bytu a ponúkali tie ich "parfémy" - ja som sa mala iba priblblo usmievať a pozorovať ako to robia. Vydržala som to asi 2 hodiny a stačila hneď ako prišiel bus do SNV som povedala, že končím a idem domov. Bol to otras zážitok. Dúfam, že to už nikdy nezažijem.

      Odstrániť
  117. Zdravím.
    Nedá mi to nevyjadriť sa :D
    Prácu mám, ale aj veľa voľného času, tak som si chcela privyrobiť niečo navyše. Brigáda, veď prečo nie, ponúkať podľa nich - rôzne produkty, myslím si super - Lerdammer, čaje, jogurty a pod., na tom nie je nič ťažké, pretože pracujem ako odborný predajca v obchode a denne komunikujem s ľuďmi. Pohovor - celkom OK ale zahmlievali, nedali odpoveď na moje priame otázky. Mala som prísť na školenie, podľa neschopnej asistentky, ktoré sa koná v kancelárií, takže som sa nenahodila ako tu niekto spomína ale žabky, rifle a kockovaná košeľa zaviazaná ako ku kravám :D. Ráno som prišla naložili ma do auta a hajde do Kežmarku :D o čom som nevedela, ale budiš, beriem to ako novú skúsenosť do života.
    Všetko čo je tu opísané, všetky kroky predaja, všetky ich super vylepšováky ako potlesk rukou pri oznámení ceny,ukázať peňaženku, poloha stánku pri bankomate, lichôtky a tie super výhry ... ešte stále mi je z toho zle - od včera.
    Mám sa do dnes rozhodnúť, viac menej som bola rozhodnutá v daný deň. Slečna vydržala 2 hodiny :D, ja do večera, keďže sa mi nechcelo trepať vlakom 2 hodiny v žabkách a v daždi. Doma som mala byť o 18:00, došli sme o 20:30 a ešte som mala vypísať nejaký blbý test a mať pohovor, tak som s nervami išla písať a môj školiteľ ma radšej zaviedol k manažérovi a tam som mu pekne naložila, že takto sa to nerobí, tak sa ospravedlnil a oznámil mi že ma prijímajú a nezabudol na ten potlesk :D. Tak som mu povedala, že je to síce fajn, ale ja si to chcem tiež premyslieť.
    Čo sa týka uvedenia parfému o mesiac do predaja ... o ktorý mesiac, ktorého roku, keď sú tu komentáre z roku 2011 :D.
    Slečna naspidovaná ako veverička išla ako píla, cez mŕtvoly, dôchodca s 280€/mes.? Nevadilo jej to. Mne to bolo trápne, a hlavne mi bolo ľúto niektorých ľudí s minimálnymi mzdami, ktorých tak spracovali, že už ani nevedeli ako sa volajú. Nikdy viac, nielen zažiť ale ani ich vidieť. A hlavne kvalita žiadna. Bulharské feeejky sú oproti tomu Parféééémy :D.
    Aj napriek tomu že som skončila VŠ pôjdem s čistým svedomím dokladať tovar do regálov v potravinách ale JA klamať ľuďom nebudem.
    Najprv by sme mali začať od seba sa vraví. Dúfam, že tento svet urobím aspoň trošku lepším. Držte sa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  118. O praktikach tejto firmy viem vela, pretoze som mal moznost sledovat to vdaka blizkemu priatelovi ktory sa na to dal, kvoli financnej situacii. Kedze bol velmi sikovny a sympaticky a mal dar reci, za par dni sa vypracoval tak dobre, az si dokazal zarobit v cistom denne aj 100 - 150 Eur. Cele to funguje na sposob pyramidovky - teda z vonavky, na ktorej vyrobu ide zopar centov, a predaju ju najmenej za 10 Eur, ide nejaka cas tomu kto ju preda, dalsia cast jeho priamemu nadriadenemu, dalsia cast dalsiemu nad nim atd...pricom cim vyssie ten clovek je, tym menej musi robit na to aby mu tiekli peniaze, tym padom uz len "manazer" pobocky nerobi absolutne nic, len sedi a idu mu peniaze do vrecka za desiatky poulicnych predajcov, ktori su pod nim. A nie male.
    Ak to cloveku ide, ma velku moznost sa vypracovat a manazovat vlastnu pobocku. Toto sa podarilo aj mojmu priatelovi, ktory odisiel na opacnu stranu republiky a zalozil si vlastnu pobocku, vraj sa mu vynikajuco darilo, no trvalo to cca dva roky a uz sa aj vratil s tym ze nema nic. Co sa tam stalo nevie nikto...
    Co sa ale o tejto spolocnosti nevie, usporaduvaju obrovske naoko honosne "skolenia" v Polsku. Rezervuju luxusny hotel a pozvu tam predajcov zo vsetkych okolitych krajin. Najvyssie postaveni tam pridu na (casto len na vikend pozicanych) luxusnych autach aby v zacinajucich predajcoch vyvolali pocit ze "taketo auto mozes mat raz aj ty". Samozrejme, vyvolat tento pocit sa im podari.
    Vsetko je to velmi honosne a luxusne, nadherne priestory, catering, krasne izby a vsetko co k tomu patri. Slecny pridu v luxusnych minisatach, pani v drahych oblekoch. Sucastou tohoto vikendu je aj odmenovanie najsnazivejsich predajcov - dostanu diplomy a nejake vecne darceky, najvacsou poctou je vsak to ze mozu predstupit pred stovky dalsich predajcov a su oznaceni ako TOP tejto spolocnosti. Ako motivacia naozaj vynikajuce.
    Samozrejme po uvodnych saskarnach pride obrovska party, prirodzene vsetok alkohol aj jedlo zadarmo...a ako to dalej na takychto party chodi uz vsetci urcite poznate :)

    OdpovedaťOdstrániť
  119. nooo a moja skusenosť? pracujem v tescu na pasaži....a vedľa mňa vo voľnej kóji predávajú práve tieto dievčatá tieto úžasné voňavky....sú tu od rána....všetka tá zmixovaná vôňa sa šírí rovno ku mne a ja jej nemám ako uniknúť.....mám pokazený celý deň, v nose necítim nič len ten smrad a tie klamstvá mi lietajú v hlave lebo som ich od rána počula už asi 100 krát.....neviem si predstaviť horší deň v práci.....a samozrejme, postup tých slečien, presne podľa horeuvedeného manuálu....je mi z toho zle....

    OdpovedaťOdstrániť
  120. Ak je tak ako je písané v článku ide o nekalé praktike, teda prípad pre 158.

    OdpovedaťOdstrániť
  121. Nie je to jedina firma, takychto radoby porevolucnych ojebabravacov je u nas vela uz niekolko rokov, su to typicke kapitalisticke praktiky, ktore sa u nas hlboko zakorenili a rozrastli, len sa trosku modifikuju, aby predisli odhaleniu a neprisli o naivcov a tym o zisky...chcelo by to zmeny v legislative tykajuce sa PP, no postaci aj ignoracia..

    OdpovedaťOdstrániť
  122. Ja som pán Patrick Chan výkonný riaditeľ Pověste Seng Bank v Hongkongu. Potrebujem vašu pomoc, aby mi pomohol pri prevode finančných prostriedkov v hodnote $ 35,5 m USD z mojej banky. Prosím, prosím, kontaktujte ma e-mailom: patchan037@gmail.com dovoľte mi, aby som vám s detailmi transakcie. Pekný deň a zostať požehnal ....


    Prosím, nepodcenujte!!

    OdpovedaťOdstrániť
  123. aj mne chceli predat :D urcite som kupil :D este som jej a ukradol 100 z penazenky :P

    OdpovedaťOdstrániť
  124. Teraz frčia dve známe firmy Mio Valentino a Santini. MV vas este odrbava ze to bude v lekarnach a vo fann.ked to fannku nevadi. uz davno ich mohli udat.podavaju vam kupon na zlavu a potom vas odrbavau ze to ide do lekarni a mate to vzorky a neplatite to a nakoniec od vas bude pytat 45euri. taka ista prezentacia ako mala ina konkurencna firma. cudujem sa babkam co im platia a kupuju si polske vyrobky co nikdy nebudu v lekarnach a vo fann. kedy to skonci?

    OdpovedaťOdstrániť
  125. Tiež mám s MIO Valentíno skúsenosti v PB Kaufland BA. Viem sa velmi dobre obrniť proti takýmto veciam, avšak tentokrát sa mi to úplne nepodarilo. Bola som unavená po nákupoch a trochu som v chôdzi spomalila a už ma mali. Po asi 10 min tvrdení, že nič nechcem, a nekupujem a vôňa sa mi nepáči aj tak u mňa skončil panský parfém a akože grátis 1 krémik a + 1 telové mlieko všetko za 25 €. Tak mi treba, len dúfam, že to bude použitelné a pre mňa dobrá príručka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. VÁŽENÁ PÔŽIČKA,

      XMAS LOAN JE TU NOC NIE S NÍZKOU MIERU 1%

      Potrebujete urgentnú pôžičku na začatie podnikania pred Vianocami potrebujete Xmas pôžičku? dávame spoločnosti a jednotlivcovi, takže ak potrebujete naliehavú pôžičku teraz do 12 hodín, môžeme vám poskytnúť pôžičku bez oneskorenia v poriadku
      Xmas pôžička je k dispozícii teraz nízka úroková sadzba 1%: kontaktujte nás priamo na tejto adrese: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

      Celé meno:..............
      Krajina:..........
      Štát: ..........
      Množstvo: ..................
      Trvanie úveru: ..........
      Telefónne číslo:.............
      Povolanie: ............
      Dátum narodenia:.......
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      Názov spoločnosti: REMY.FINK CREDIT
      E-mailová adresa spoločnosti: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
      Spoločnosť NMLS ID: 517219
      Prajem ti všetko najlepšie,
      REMY.FINK ...

      Odstrániť
  126. Presne to isté,len za 45,- sa mne podarilo dnes v Bratislave - NC Avion. Ustupovala som vzad,smiala som sa, že viem o čom to je a nakoniec som kúpila...Fakt to vedia...

    OdpovedaťOdstrániť
  127. Pôžička ponuka má zníženú sadzbu
    I udeľuje pôžičky záujemcovia o finančnú pomoc. Ide o pôžičky medzi jednotlivými jednoduché podmienky a konkrétne na tento fakt niektoré ustanovenia pre riadny priebeh konania. Môj úroková sadzba počas životnosti úveru je 2 až 4% a splácanie prebieha mesačne Ak kedykoľvek máte záujem, kontaktujte ma. Tu je môj e-mailovú adresu: lucastrid123@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  128. Dobrý deň pán / pani,
    Ak budete potrebovať naliehavú prácu nadviazať úver, alebo budete potrebovať úver splatiť
    váš dlh, budete potrebovať refinancovať úver? Potrebujete úver na nákup automobilu alebo A
    dom? Ak áno, strach nič viac, ponúkame všetky druhy úverov bez úveru
    skontrolovať s vhodným úrokovej sadzby !!! Kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu. (
    sterlingunicornfunds@gmail.com) pre viac informácií
    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  129. Sme kresťanská organizácia, ktorá vznikla na pomoc ľuďom v potrebách
    Pomáha, ako je napríklad finančná help.So Ak sa chystáte cez finančné
    ťažkosti alebo ste v každom finančnom chaose, a budete potrebovať finančné prostriedky
    založiť svoj vlastný podnik, Hľadáte pre finančnú pomoc
    akéhokoľvek druhu? Sme súkromná pôžička firma, ktorá poskytuje všetky druhy
    úvery / financovanie pre všetkých, ktorí túžia po finančnú pomoc. alebo ste
    zisťujú, že je ťažké získať kapitál úver od miestnej banky, na biblie
    hovorí: "" Luke 11:10 Každý, kto prosí, dostane; ten, kto hľadá, nájde; a
    kto klope, bude otvorené dvere ", takže nenechajte sa tieto
    príležitosť prejsť sa, pretože Ježiš je rovnaký včera, dnes i
    navždy more.Please nich je pre vážne zmýšľajúcich a Boha báť
    Ľudia, bude tu na pomoc tým, ktorí sú v núdzi pomôcť ..

    Email JACKSONLIZZYLOANEMPOWERMENT@GMAIL.COM.

    ÚVER PRIHLÁŠKA

    Meno žiadateľa:................
    Krajina:......................
    ..........
    Povolanie: ...........................
    Sex: .......................................
    Účel úveru: ....................
    Vek:......................................
    Telefón: ..................................
    Suma potrebná: ...................
    Pôžička Trvanie: .....................
    Mesačný príjem:.................

    OdpovedaťOdstrániť
  130. dobrý den.
    Žiadne dalšie starosti pre vašu žiadost o úver, pretože ste za menej ako 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Sme skupina investorov s významným kapitálovým
    Podpora pre všetky Švajciarsko. Tak sme ochotní vám úver vrátane
    medzi 500 a 4,500,000 € pretože náš sociálny kapitál je 17.000000 €;
    poskytovanie pôžiciek osobám pre ich projektové aktivity.
    Ale naše úrokovou sadzbou 2 percentá, preto, že koalícia
    Nechceme porušit zákon o úžere. Naša doba splácania je od 2 do
    najviac 25 rokov. Dakujeme vám za spoluprácu s nami. Sme
    k dispozícii.
    Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom tohto e-mailu: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  131. Dobrý den, žiadne dalšie starosti o úver pretože požadujete sú 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Som financník. Som veritel certifikované, registrovaná a legitímne veritela. Chcel by som vás upozornit, že môžem vám pôžicku, a síce: 20.000 € do 50.000.000 € splatné viac ako dva roky, alebo 20 rokov (talk) vo výške 2% rocne v záujme. Musíte urobit pôžicku, Upozornujeme na oblasti, v ktorých môže pomôct vám:
    * kontexte
    * pôžicky
    * pôžicky na investície
    * auto úver
    * dlh konsolidácie
    * osobné pôžicky, že neviete ako dalej zakazuje banky a nie mat prospech banky alebo lepšie mat projekt a potrebujú financovanie, zlá úverová história alebo potrebujú peniaze platit úcty financné prostriedky investovat do spolocnosti. Takže, ak potrebujete pôžicku, neváhajte kontaktujte ma pre viac informácií o mojom stave. Prosím napíšte - mi priamo cez môj email: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  132. Dobrý den, žiadne dalšie starosti o úver pretože požadujete sú 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Som financník. Som veritel certifikované, registrovaná a legitímne veritela. Chcel by som vás upozornit, že môžem vám pôžicku, a síce: 20.000 € do 50.000.000 € splatné viac ako dva roky, alebo 20 rokov (talk) vo výške 2% rocne v záujme. Musíte urobit pôžicku, Upozornujeme na oblasti, v ktorých môže pomôct vám:
    * kontexte
    * pôžicky
    * pôžicky na investície
    * auto úver
    * dlh konsolidácie
    * osobné pôžicky, že neviete ako dalej zakazuje banky a nie mat prospech banky alebo lepšie mat projekt a potrebujú financovanie, zlá úverová história alebo potrebujú peniaze platit úcty financné prostriedky investovat do spolocnosti. Takže, ak potrebujete pôžicku, neváhajte kontaktujte ma pre viac informácií o mojom stave. Prosím napíšte - mi priamo cez môj email: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  133. Žiadne dalšie starosti pre vašu žiadost o úver, pretože ste za menej ako 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Úver Ponuka medzi najmä a spolocnost je dobre známy pre jeho kvalitu úverových služieb a vybudovala dobrú povest v ponuky penazí ludom, dal som pôžicky ludom, ktorí majú zlou úverovou alebo potrebujú peniaze na platenie úctov, investovat do podnikov. Považujem sa za štastie, že majú možnost sa v tomto odbore.
    Ak máte nejaké otázky? neváhajte ma kontaktovat na môj gmail: moscat.luciana@gmail.com s velkým nadšením, nemôžem sa dockat na skúsenosti dat to najlepšie zo mna v výpožickovú služby za nízky úrok 2%, s minimálnymi formalitami

    OdpovedaťOdstrániť
  134. Žiadne dalšie starosti pre vašu žiadost o úver, pretože ste za menej ako 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Úver Ponuka medzi najmä a spolocnost je dobre známy pre jeho kvalitu úverových služieb a vybudovala dobrú povest v ponuky penazí ludom, dal som pôžicky ludom, ktorí majú zlou úverovou alebo potrebujú peniaze na platenie úctov, investovat do podnikov. Považujem sa za štastie, že majú možnost sa v tomto odbore.
    Ak máte nejaké otázky? neváhajte ma kontaktovat na môj gmail: moscat.luciana@gmail.com s velkým nadšením, nemôžem sa dockat na skúsenosti dat to najlepšie zo mna v výpožickovú služby za nízky úrok 2%, s minimálnymi formalitami

    OdpovedaťOdstrániť
  135. dobrý den.
    Žiadne dalšie starosti pre vašu žiadost o úver, pretože ste za menej ako 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Sme skupina investorov s významným kapitálovým
    Podpora pre všetky Švajciarsko. Tak sme ochotní vám úver vrátane
    medzi 500 a 4,500,000 € pretože náš sociálny kapitál je 17.000000 €;
    poskytovanie pôžiciek osobám pre ich projektové aktivity.
    Ale naše úrokovou sadzbou 2 percentá, preto, že koalícia
    Nechceme porušit zákon o úžere. Naša doba splácania je od 2 do
    najviac 25 rokov. Dakujeme vám za spoluprácu s nami. Sme
    k dispozícii.
    Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom tohto e-mailu: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

  136. dobrý den.
    Žiadne dalšie starosti pre vašu žiadost o úver, pretože ste za menej ako 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Sme skupina investorov s významným kapitálovým
    Podpora pre všetky Švajciarsko. Tak sme ochotní vám úver vrátane
    medzi 500 a 4,500,000 € pretože náš sociálny kapitál je 17.000000 €;
    poskytovanie pôžiciek osobám pre ich projektové aktivity.
    Ale naše úrokovou sadzbou 2 percentá, preto, že koalícia
    Nechceme porušit zákon o úžere. Naša doba splácania je od 2 do
    najviac 25 rokov. Dakujeme vám za spoluprácu s nami. Sme
    k dispozícii.
    Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom tohto e-mailu: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  137. Dobrý den, žiadne dalšie starosti o úver pretože požadujete sú 48 hodín pre príjemcov vášho úveru...
    Som financník. Som veritel certifikované, registrovaná a legitímne veritela. Chcel by som vás upozornit, že môžem vám pôžicku, a síce: 20.000 € do 50.000.000 € splatné viac ako dva roky, alebo 20 rokov (talk) vo výške 2% rocne v záujme. Musíte urobit pôžicku, Upozornujeme na oblasti, v ktorých môže pomôct vám:
    * kontexte
    * pôžicky
    * pôžicky na investície
    * auto úver
    * dlh konsolidácie
    * osobné pôžicky, že neviete ako dalej zakazuje banky a nie mat prospech banky alebo lepšie mat projekt a potrebujú financovanie, zlá úverová história alebo potrebujú peniaze platit úcty financné prostriedky investovat do spolocnosti. Takže, ak potrebujete pôžicku, neváhajte kontaktujte ma pre viac informácií o mojom stave. Prosím napíšte - mi priamo cez môj email: moscat.luciana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  138. Ahoj

    Potrebujete naliehavú pôžičku na uspokojenie vašich finančných potrieb? Ponúkame úvery od roku 2000 do 50 000 000,00, sme spoľahliví, silní, rýchli a dynamickí, nekontrolujeme úver a počas tohto obdobia ponúkame 100% záruku na zahraničné úvery.

    Tiež sme požičali celú menu s 3% úrokovou sadzbou zo všetkých úverov .... Ak máte záujem, vráťte sa nám s týmto e-mailom.

    Ak máte záujem, obráťte sa na nás na adresu trustfirm2010@gmail.com

    S úctou,

    Pán Andy Cole
    Trustfirm2010@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  139. VÁŽENÁ PÔŽIČKA,

    XMAS LOAN JE TU NOC NIE S NÍZKOU MIERU 1%

    Potrebujete urgentnú pôžičku na začatie podnikania pred Vianocami potrebujete Xmas pôžičku? dávame spoločnosti a jednotlivcovi, takže ak potrebujete naliehavú pôžičku teraz do 12 hodín, môžeme vám poskytnúť pôžičku bez oneskorenia v poriadku
    Xmas pôžička je k dispozícii teraz nízka úroková sadzba 1%: kontaktujte nás priamo na tejto adrese: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Celé meno:..............
    Krajina:..........
    Štát: ..........
    Množstvo: ..................
    Trvanie úveru: ..........
    Telefónne číslo:.............
    Povolanie: ............
    Dátum narodenia:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Názov spoločnosti: REMY.FINK CREDIT
    E-mailová adresa spoločnosti: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    Spoločnosť NMLS ID: 517219
    Prajem ti všetko najlepšie,
    REMY.FINK ...

    OdpovedaťOdstrániť
  140. Nemôžem skrývať toto skvelé svedectvo, ktoré sa odohráva v mojom živote, budem milovať každého, aby vedel a bol účastníkom, preto som ho chcel zdieľať s celým svetom tým, že by som inzeroval túto reklamu, som pani Mellisa Hammer ová meno, žijem v Tennessee Spojené štáty, chcem poďakovať pani Mellisovej za jej láskavosť k rodinnému životu, nikdy som nevedel, že stále existuje úprimný a dôveryhodný veriteľ ako na internete a na zemi. Len niekoľko dní som hľadal pôžičku vo výške 95 000 dolárov, pretože som vyčerpal peniaze na kŕmenie, školné, moja práca bola skutočne vyradená z kapitálu a mojich nájomcov. Bol som scammed asi $ 45,000.00 dolárov a som sa rozhodol nezahŕňa moju seba v takejto činnosti znova. Ale priatelka z mojej prezentácie mierovej spoločnosti z dôvodu môjho vzhľadu a činov a tiež sa sťažujem jej. A ja som jej povedala, že už ma žiadnu úverovú dohodu nezaujíma, ale povedala mi, že stále existuje úprimná veriteľka, s ktorou mi odporučila a dala mi podrobnosti tejto ženy, ktorá sa volá pani Kristinová, povedala mi, nech ma skúšobný proces a som dnes veľmi šťastný a šťastný, získal som úverovú sumu vo výške 95.000 dolárov touto skvelou firmou Volal pani Kristina Kreditná spoločnosť. Ak potrebujete skutočnú, úvernú, trvalú a skutočne dobrú veriteľku alebo finančnú pomoc a tiež môžete byť spoľahliví a dôveryhodní, schopní splátiť včas finančné prostriedky, radi Vám pošleme kontakt na e-mail na adrese: kredit_kristina@outlook.com A nebudete mať podvody na internete , Môj krásny manžel pozdvihne svoje pozdravy, aj keď nie pre teba, nemôžem predstaviť, ako by mal byť život pre moju rodinu dnes. Prosím, prosím, všetci na zemi, aby mi pomohli poďakovať pani Kristine a jej manažérovi pánovi Lawsonovi a budem vždy zdieľať túto veľkú prekvapenie a svedectvo, ktoré sa stalo každodenne v mojom živote.

    OdpovedaťOdstrániť
  141. Toto je moje svedectvo o dobrej práci človeka, ktorý mi pomohol. Volám sa Isabella Brownová a mám v Londýne. Môj život sa vrátil! Po 8 rokoch manželstva ma opustil a nechal ma so svojimi tromi deťmi. Cítil som, že sa môj život blíži ku koncu a rozpadol sa. Vďaka čarodejníku menom DR Barbara, ktorému som sa stretol online. Počas večného dňa, počas surfovania na internete, som hľadal dobrého kúzelníka, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Našiel som sériu svedectiev o tomto čarodejníkovi. Niektorí ľudia svedčili o tom, že priniesol svojho bývalého milenca späť, niektorí svedčili o tom, že obnovuje maternicu, niektorí svedčia o tom, že dokáže vyvolať kúzlo na zastavenie rozvodu a tak ďalej. Bolo to konkrétne svedectvo, ktoré som videl, bola to žena menom Grace, svedčila o tom, ako doktorka Barbara priviedla svojho bývalého milenca za menej ako 72 hodín a na konci svedectva odišla e-mailovú adresu lekára. . Barbara. Po prečítaní všetkých týchto informácií som sa rozhodol skúsiť DR Barbaru. Kontaktoval som ho e-mailom a vysvetlil som svoj problém. Za tri dni sa mi vrátil môj manžel. Vyriešime naše problémy a my sme ešte šťastnejší ako predtým. Dr Barbara je naozaj talentovaný a talentovaný muž a nebudem ho prestať publikovať, pretože je to úžasný muž ... Ak máte problém a hľadáte skutočného a pravého čarodejníka, ktorý by vám tento problém vyriešil. Skúste veľkú dr. Barbaru dnes, mohol by byť odpoveďou na váš problém. môžete kontaktovať: barbaravoodootempel@gmail.com Ďakujem, Barbara. Obráťte sa na neho na nasledovné:
    (1) Ak chcete obnoviť váš ex
    (2) Ak máte vždy zlé sny.
    (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
    (4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
    (5) Ak chcete dieťa.
    (6) Chcete byť bohatý.
    (7) Chcete svojmu manželovi viazať, aby ste boli navždy.
    (8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
    (9) Bylinná starostlivosť
    10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
    (11) Manželské kúzla
    (12) Zázračné kúzla
    (13) Loterie kúzla
    (14) CHARMUJÚCI PROPHET
    (15) Atrakčné kúzla
    (16) Odstráňte kúzla ochorenia
    (17) ZVYŠOVANIE SPELOV VOĽBY
    (18) ÚSPECH V EXPOZÍCII SPELLS
    (19) Očarovanie vedieť, kto ťa milovať.
    (20) Business Spell
    (21) Odstráňte kúzla choroby HIV
    Kontaktovať dnes na adrese:
    barbaravoodootempel@gmail.com
    +2347032152878
    Môžete tiež kontaktovať IT v aplikácii aplikácie s vecami na tom istom telefónnom čísle.

    OdpovedaťOdstrániť
  142. Dobrý deň, som tu, aby som priniesol túto dobrú správu celému svetu o tom, ako som zotavil svoju bývalú lásku. Bol som vyšilovat, keď ma moja láska opustila ďalší mesiac, ale keď som stretol kamaráta, ktorý ma zoznámil s DR Barbara, veľkého posla orákula, ktorej slúži, mi rozprával môj problém DR BARBARA o tom, ako som opustil svoju bývalú lásku tiež ako som potreboval získať prácu vo veľkej spoločnosti. Len mi povedal, že prišiel napravo. kde by som si želal srdce bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Povedal som, čo som musel urobiť, potom, čo robil v nasledujúcich 2 dni, lásko mi zavolal a ja sa ospravedlňoval Vivir ako teraz a budúci týždeň po mojej lásky, zavolajte mi na prosím, povolali ma na rozhovor v mojej želanej spoločnosti v prípade potreby ako generálny manažér. Som tak šťastný a ohromený musím povedať, že sa to každého BARBARA DR kontaktovať na nasledujúcej e-mailovú adresu a vyriešiť všetky vaše problémy ... Lem Žiadny problém je príliš veľká na to, aby riešenie. Kontaktujte ho priamo na adrese: WhatsApp number +2347032152878 .... barbaravoodootempel@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  143. Verím, že som bola skutočná, kým som to teraz nepotvrdil, pretože som sa snažil toľko vecí, aby som sa uistil, že som bola tehotná, ale nemal som šťastie, hneď som ho kontaktoval. Pripravil bylinky a poslal ich ku mne, ktoré som si vzal, o týždeň som ostal tehotná a teraz mám syna na show. Ďakujem veľmi pekne, Dr., a odporúčam Dr. Barbare pre všetkých, ktorí sú ochotní mať vlastné dieťa. Obráťte sa na neho, aby získal pomoc, aj keď je skutočný a silný, potvrdil som, kontaktujte ho v e-mailovej adrese: WhatsApp number +2347032152878 .... barbaravoodootempel@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  144. VÁNOVANÝ PÔŽIČ NIE SÚ NÍZKY 1% CENA {ADOIFLOANS@gmail.com}

    Potrebujete naliehavú pôžičku na začatie podnikania pred Vianocami? Dávame spoločnosti aj ľuďom, takže možno budete potrebovať naliehavú pôžičku do 12 hodín, môžeme vám udeliť pôžičku bez omeškania
    Vianočný úver je teraz k dispozícii s nízkou úrokovou sadzbou 1%: kontaktujte nás priamo na tejto adrese: [ADOIFLOANS@gmail.com]

    Meno a priezvisko: ..............
    Krajina: ..........
    Štát: ..........
    Množstvo: ..................
    Čas úveru: ..........
    Telefónne číslo: .............
    Zamestnanie: ............
    Dátum narodenia:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Názov spoločnosti: AFOIF.ERO
    E-mailová adresa spoločnosti: [ADOIFLOANS@gmail.com] čo je aplikácia com [+2348123606590]
    Prajem Vám to najlepšie,
    ADOIF ERO ...

    OdpovedaťOdstrániť

  145. Tu je jednoduchá pôžička 1000 € na 1.500.000 €. Spotreba lacný, rýchly úver
    a spoľahlivé, ktorými môžete zarobiť peniaze online aplikácie s
    Okamžitá reakcia bez akéhokoľvek záväzku. Ponúkam vám moje 100% úver ponúka
    spoľahlivé a bezpečne dostať vaše ponuky peňazí do 48 h v najlepších mieru
    3%. Ďalšie informácie o fungovaní revolvingový úver a peňažná zásoba s
    sekcia potreba peňazí medzi zvlášť. Spravovanie kontaktov: lenzottilinda@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  146. * Ponúka sadzbu 3% úrokového úveru
    * Poistenie pre bezhotovostnú Podnikateľ
    * Záruka za peniaze

    Vďaka dobrému úverovému hodnoteniu poskytne Credit Financier Home záruky a nezaručené úvery jednotlivcom alebo spoločnostiam alebo družstvám za účelom priemyselných a osobných výhod.

    Kontaktná adresa:
    Whatsapp: +15184181390
    Priama pošta
    creditfinancierhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  147. Ponúkame úvery na všetky účely.
    Požiadať a získať finančnú podporu do 2 pracovných dní.
    - Minimálna výška úveru: 6 000,00 €
    - Maximálna výška úveru: 70 000 000,00 €
    - Úroková sadzba: 2% ročne
    medzinárodná pôžička
    * Úver investora
    * Konsolidácia dlhu
    * Druhá hypotéka
    * Podnikové úvery
    * Osobné pôžičky
    Pre ďalšie informácie nám pošlite e-mail:
    Názov spoločnosti: BETTER WAY COMPANY
    E-mailová adresa spoločnosti betterway company234@gmail.com
    Spoločnosť NMLS ID: 3142798.
    Poznámka: Všetky odpovede zasielajte len na túto e-mailovú adresu: betterwaycompany234@gmail.com
    S pozdravom,
    spoločnosť lepšieho spôsobu

    OdpovedaťOdstrániť
  148. Chcel by som nechať svet vedieť o Dr. Isikolo Veľké kúzlo, ktoré prinieslo späť svojho manžela, keď som si myslel, že všetka nádej bola stratená. Dr Isikolo využil svoje silné kúzlo, aby mi priviedol úsmev tým, že prinavrátil môjho muža so svojim kúzlom, najprv som myslel, že snívam, keď sa môj manžel vrátil ku mne na kolená prosiť, aby som mu odpustil a prijal ho späť a dokonca odvtedy ma miluje viac, ako som kedy očakával, a tak som urobil sľub môjho Ja, nechám svet vedieť o doktorovi Bakabovi, pretože je Bohom na zemi. Máte problémy vo vašom vzťahu? váš partner sa s tebou rozišiel a stále ho miluješ a chceš ho späť? Máte problém s vašimi finančnými prostriedkami? alebo potrebujete pomoc akéhokoľvek druhu, potom sa obráťte na Dr Isikolo dnes, pretože vám dám 100% záruku, že vám pomôže práve tak, ako mi pomohol. Dr Isikolo email je: isikolosolutionhome@gmail.com alebo webové stránky: drisikolosolutionhome.webnode.com a môžete ho kontaktovať priamo z Whatsapp ho teraz +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť

  149. Volám sa BOHUSLAV som zo Slovenska. Všetka vďaka patrí doktorovi Okodovi za to, že som zachránil svoje manželstvo od tónovania. Som veľmi vďačný a mám len dobré slová o silnom kúzelníku menom DR.Okodo, ktorý mi pomohol vrátiť svoju ženu. Boli sme od seba 4 mesiace, najprv som premýšľal, či robím správnu vec kontaktovaním kúzelníka, ale tak milujem svoju ženu a nebudem ju dať za nič v tomto svete. Rozhodol som sa kontaktovať info.usa.temple@gmail.com prostredníctvom svojej e-mailovej adresy, ktorú som našiel na viacerých sestierových správach online a povedal som mu o mojej situácii, zasmial sa a povedal mi, že moja žena sa vráti ku mne v priebehu nasledujúcich 48 hodín. Cítil som, že sa to na prvýkrát nestane, kým mi moja manželka nezavolávala a bola tak dychtivá, že ma späť viac ako čokoľvek na zemi .. Teraz sme spolu a ona nemôže robiť bezo mňa a obaja sme šťastní. Cítim sa tak šťastne, že zdieľam toto svedectvo, pretože na jeho prácu nebol žiaden negatívny akt. Jeho práca bola hladká a rýchla. Vďaka DR. Okodo za to, že som vrátil šťastie do môjho života. Prisahám so svojim životom, že Dr.okodo je mužom, ktorému sa môžete spoľahnúť a vziať so sebou svoje problémy. Môžete ho kontaktovať na svojom e-maile, ak naozaj skutočne chcete svoju lásku späť .: info.usa.temple@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  150. Môj bývalý priateľ mi pred jedným týždňom vyhubil, keď som ho obvinil, že ho niekto videl a urážal ho. Chcem ho späť v mojom živote, ale odmieta mať akýkoľvek kontakt so mnou. Bol som taký zmätený a neviem, čo mám robiť, a tak som sa dostal na internet za pomoc a videl som svedectvo o tom, ako kúzlo kariéra s názvom DR ISIKOLO im pomohol dostať ich ex back, aby som kontaktoval kúzelníka a vysvetlil problém pre neho a on pre mňa kúzlo a uistiť ma o 2 dňoch, že môj ex sa vráti ku mne a na moje najväčšie prekvapenie tretieho dňa môj ex prišiel zaklepáva na moje dvere a prosiť o odpustenie. Som tak šťastná, že moja láska je späť a nielen to, že sa chystáme zobrať sa. Ďakujem vám ešte raz Dr. Landy. Ste naozaj talentovaní a nadaní. e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com alebo čo ho napiš teraz +2348133261196 je jediná odpoveď. Môže byť veľmi užitočný a ja ho nezastavím, pretože je úžasný muž

    OdpovedaťOdstrániť
  151. ariellebill@gmail.com17. apríla 2018 o 11:48

    ahoj

    Ponuka úveru medzi súkromným a úprimným, po dobu 48 hodín

    e-mail: mirandacaprino@gmail.com
    e-mailom: thomas.stumpls@yahoo.com

    Potrebujete komerčnú pôžičku? alebo osobné pôžičky? Úvery na automobily? Hypotéky? Som pani Miranda Caprino, účty v súkromnej banke už boli v dôchodku. Som dnes pripravený na niekoho, kto potrebuje 3% úrokovú sadzbu v porovnaní s 48 hodinami. Som veľmi úprimný a spoľahlivý. Kontaktujte ma a dajte mi vedieť, koľko chcete zaplatiť. Moja zmluva o úvere od € 2000 - 800 000 € atď. Som pripravený uspokojiť vás do 48 hodín. Bankové a iné finančné prostriedky od úverových agentúr vás môžu odmietnuť, ale ja, budem rád, ak vás zaujímajú. Neváhajte a kontaktujte moju e-mailovú adresu: mirandacaprino@gmail.com alebo touto poštou:
    thomas.stumpls@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  152. Príležitosť úveru na dosah ruky

    Potrebujete urgentnú pôžičku?
    Potrebujete podnikateľský úver?
    Potrebujete pôžičku na investíciu?
    Potrebujete pôžičku na financovanie vášho problému?
    Potrebujete osobnú pôžičku?
    Potrebujete podnikateľský úver a pôžičkový priemysel?

    Aby som sa správne predstavil, som Carl Davids súkromným veriteľom, ktorý poskytujem pôžičky s 2% sadzbou. Jedná sa o finančnú príležitosť, ktorá je dnes na dosah ruky a získate okamžitú pôžičku. Existuje mnoho ľudí, ktorí hľadajú finančné možnosti alebo pomôcť po celom svete a ešte stále nemôžu dostať jeden. Ale je to finančná príležitosť, ktorá sa nachádza vo vašom prahu a ako taká nechcete túto príležitosť nechať ujsť. Táto služba je určená jednotlivcom, firmám, podnikateľom a ženám. Dostupná čiastka úveru sa pohybuje od €1000,00 do €500 000 000 EUR alebo akýkoľvek číselný údaj, ktorý ste si vybrali pre viac informácií, kontaktujte nás na adrese: carl.davidsloanfirm@gmail.com
    Môžete nás tiež kontaktovať na našom Whatsapp: +2348169019902


    čaká na vašu rýchlu odpoveď,
    Teplé pozdravy, Carl Davids

    OdpovedaťOdstrániť
  153. Dobrý deň, som joan Hooks, v súčasnosti žije v meste Texas, USA. Som v súčasnosti vdova so štyrmi deťmi a ja som bol v máji 2014 v finančnej situácii a musel som refinancovať a zaplatiť svoje účty. Snažil som sa získať pôžičky od rôznych úverových firiem, a to súkromných aj firemných, ale nikdy s úspechom a väčšina bánk mi odmietla úver. Ale ako to Boh mohol mať, predstavil som ženu Božiu ako súkromného poskytovateľa pôžičiek, ktorý mi dal pôžičku vo výške 850 000 USD a dnes som obchodný majiteľ a moje deti sa v súčasnosti darí dobre, ak sa musíte obrátiť na ktorúkoľvek firmu odkaz na zabezpečenie úveru bez zábezpeky, žiadnu kreditnú kontrolu, žiadny spoluvlastník s len 3% úrokovou sadzbou a lepšie splátkové plány a plán, kontaktujte prosím frank queen frankqueens64@gmail.com alebo whatsapp +2349057770649. Nevie, že to robím, ale teraz som tak šťastný a rozhodol som sa dať ľuďom viac vedieť o ňom, a tiež chcem, aby ho Boh požehnal viac. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: frankqueens64@gmail.com alebo whatsapp +2349057770649

    OdpovedaťOdstrániť
  154. moje meno je potešenie, počujem, aby som svedčil o tom, ako som sa vrátil môjmu manželovi, že sme sa vydali za viac ako 9 rokov a dostali sme dve deti. vec s nami prebehla dobre a sme vždy spokojní. až sa jedného dňa môj manžel začal správať takým spôsobom, akým som nerozumel, bol som veľmi zmätený tým, ako sa ku mne a deťom správa. neskôr ten mesiac sa nevrátil vôbec a on mi zavolal, že chce rozvod, spýtal som sa ho, čo som spravil zle, aby som si to zaslúžil od neho, všetko, čo povedal, je, že chce rozvod, že ma nenávidí a nechcel ma vidieť znova vo svojom živote, bol som naštvaný a tiež frustrovaný neviem, čo mám robiť, bol som chorý viac ako 2 týždne kvôli rozvodu. Milujem ho toľko, že je pre mňa všetko bez neho môj život je neúplný. Povedala som mojej sestre a ona mi povedala, aby som kontaktoval kúzelníka, nikdy neverím vo všetko toto kúzlo odlievanie veci. Len chcem skúsiť, či z nej vyjde niečo. dala mi jeden baba kontakt z Afriky a požiadala ma, aby som ho kontaktovala kvôli návratu môjho manžela ku mne, bol som veľmi potlačil, keď som kontaktoval baba, on odpovedal na mňa a začali sme hovoriť po línii, baba mi povedala že bol môj manžel odobratý inou ženou, že kúzelne odviedla svojho manžela z Brazílie, preto ma nenávidí a tiež chce, aby sme sa rozviedli. potom mi povedal, že musí vyhnúť kúzlu na môjho manžela, ktorý ho prinúti, aby sa vrátil ku mne a deťom, naozaj to odmietol a po jednom týždni ma zavolal môj manžel a povedal mi, že by som mal odpustiť on sa začal ospravedlňovať na telefóne a povedal, že ma stále miluje, že nevie, čo sa s ním stalo, čo ho donútilo opustiť mňa a deti.
    tak sa opäť stretávame a moja rodina je dnes dnes šťastná. veľmi ďakujem MR EGBO za to, čo si pre mňa urobil, nebol by som dnes nič, ak nie pre tvoje veľké kúzlo. Chcem všetkým mojim priateľom, ktorí prechádzajú všetkými takými druhmi lásky problém spätného návratu svojho manžela, manželky alebo bývalého priateľa a priateľky kontaktovať dregbosolutioncenter@gmail.com. a uvidíte, že váš problém bude vyriešený bez oneskorenia. špecializuje sa na riešenie ďalších problémov vrátane nasledujúcich, ako mi spomenul.
    (1) Ak chcete, aby vaše ex späť.
    (2) ak máte vždy zlé sny.
    (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
    (4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
    (5) Ak chcete dieťa.
    (6) Ak potrebujete finančnú pomoc.
    (7) Ak chcete liečiť HIV AIDS
    kontaktujte ho teraz na okamžité riešenie vášho
    problémy na adrese dregbosolutioncenter@gmail.com
    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  155. Ja som Michelle Bradley podľa mena. Pozdravy každému, kto číta toto svedectvo. Odmietla ma manžel po troch (3) rokoch manželstva práve preto, lebo na neho malá iná žena a nechal ma a dieťa trpieť. jeden deň, keď som čítal na webe, videl som príspevok o tom, ako toto kúzlo nazýva Dr. Isikolo na tejto adrese isikolosolutionhome@gmail.com, pomôcť žene, aby dostala späť svojho manžela a ja som mu odpovedal na jeho adresu a povedal mi, že žena mala na muža kúzlo a povedal mi, že mi pomôže a po troch dňoch, keď budem mať svojho manžela späť. Veril som mu a dnes som rád, že všetci viem, že toto kúzelník má právomoc priviesť milovníkov späť. pretože som teraz spokojný so svojim manželom. Ďakujem za to, že mi pomohol Dr.Paul kontaktovať ho na email: isikolosolutionhome@gmail.com alebo ho na Whatsapp +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  156. DR ISIKOLO NÁPORUJTE MÔŽETE PRIJAŤ MÔJ LÁSKU SPÄŤ
    Volám sa Mirela Ali, som tu, aby som dosvedčil dobrú prácu doktora Tebeho kúzla Castera. Pred 4 rokmi môj manžel odišiel domov, nikdy sa nevrátil, žiadne telefonáty, žiadne listy, žiadne e-maily, žiadne známky nikde inde. moja dcéra bola ochorená roztrúsenou sklerózou, veci boli pre mňa také ťažké. Stratil som nádej, pred 2 rokmi som sa stretol s psychikom, povedal, že mi pomôže, zaplatil som viac ako 800 dolárov a stále sa nič nestalo, celkom som úplne stratila nádej, moja dcéra sa zhoršila každý deň.vlastný mesiac, videl som príspevok čo sa týka dobrých prác celého profesionálneho doktora Isikolo, dal som mu podrobnosti o tom, čo potrebujem, pre všetky tri kúzla (Bring Lover back, Healing kouzlo a karierové kúzla). Za niekoľko týždňov mi manžel vyzval a povedal mi, že je ľúto, že sa chce vrátiť ku mne a že všetko vysvetlí, keď sa vráti, o tri dni neskôr som dostal novú prácu so spoločnosťou poskytujúcou úver a financie , práve teraz sa moje dcérska podmienka zlepšuje každý deň a verím, že bude dobre za pár dní. Chcem sa poďakovať Dr Isikolo kúzla Caster isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196 za jeho úsilie a za to, aby som priniesol svoj život späť do normálu a tak blízko k dokonalosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  157. dobrý deň,

          Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver,
    úver na bývanie, úver na auto, študentský úver, konsolidačný úver
    dlh, nezabezpečený úver, rizikový kapitál atď Alebo ste boli vy
    odmietnuť úver bankou alebo finančnou inštitúciou za
    alebo z niekoľkých dôvodov. Ste na správnom mieste pre svoje riešenia
    Pripravte sa! Som súkromný veriteľ, poskytujem podnikateľské pôžičky
    a jednotlivcov s nízkou a dostupnou úrokovou mierou 3%. Záujem.
    Kontaktujte nás e-mailom: finance.micro1@gmail.com

    FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVERY.

    Vaše celé meno:
    adresa:
    krajiny:
    štát:
    Výška úveru:
    sex:
    Trvanie úveru:
    Telefónne číslo:
    Fax:
    Mesačný príjem:
    Presný dátum, kedy potrebujete úver:

    OdpovedaťOdstrániť
  158. dobrý deň,

          Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver,
    úver na bývanie, úver na auto, študentský úver, konsolidačný úver
    dlh, nezabezpečený úver, rizikový kapitál atď Alebo ste boli vy
    odmietnuť úver bankou alebo finančnou inštitúciou za
    alebo z niekoľkých dôvodov. Ste na správnom mieste pre svoje riešenia
    Pripravte sa! Som súkromný veriteľ, poskytujem podnikateľské pôžičky
    a jednotlivcov s nízkou a dostupnou úrokovou mierou 3%. Záujem.
    Kontaktujte nás e-mailom: finance.micro1@gmail.com

    FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVERY.

    Vaše celé meno:
    adresa:
    krajiny:
    štát:
    Výška úveru:
    sex:
    Trvanie úveru:
    Telefónne číslo:
    Fax:
    Mesačný príjem:
    Presný dátum, kedy potrebujete úver:

    OdpovedaťOdstrániť
  159. dobrý deň,

          Hľadáte podnikateľský úver, osobný úver,
    úver na bývanie, úver na auto, študentský úver, konsolidačný úver
    dlh, nezabezpečený úver, rizikový kapitál atď Alebo ste boli vy
    odmietnuť úver bankou alebo finančnou inštitúciou za
    alebo z niekoľkých dôvodov. Ste na správnom mieste pre svoje riešenia
    Pripravte sa! Som súkromný veriteľ, poskytujem podnikateľské pôžičky
    a jednotlivcov s nízkou a dostupnou úrokovou mierou 3%. Záujem.
    Kontaktujte nás e-mailom: finance.micro1@gmail.com

    FORMULÁR ŽIADOSTI O ÚVERY.

    Vaše celé meno:
    adresa:
    krajiny:
    štát:
    Výška úveru:
    sex:
    Trvanie úveru:
    Telefónne číslo:
    Fax:
    Mesačný príjem:
    Presný dátum, kedy potrebujete úver:

    OdpovedaťOdstrániť
  160. volanie alebo Whatsapp Dr Isikolo pre naliehavú lásku kúzlo +2348133261196
    Som Ivana Nikola z Bosny, som šťastná, že môj manžel sa vrátil do môjho života po dvoch rokoch rozvodu, doktor Isikolo dnes priviedol môjho manžela späť a som tak nadšený. Dostal som Dr. Isikolo e-mail on-line, keď dáma svedčila o silnom kúzelníkovi, ktorý obnovil jej manželstvo, potom som si povedala, pretože jej pomohol, môže mi pomôcť, tak som mu poslal e-mailom a povedal mu bolesť, , a povedal mi, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil naliehavé kúzlo lásky. O 48 hodín neskôr sa môj manžel vrátil domov a veľa lásky a radosti, ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú mi spôsobil. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako to bolo predtým, vďaka Dr. Isikolo. Naša rodina je opäť úplná. Ak prechádzate rozvodom / Rozbitím odkedy mi doktor Isikolo pomohol, môže vám tiež pomôcť .. pošlite ho na adresu: isikolosolutionhome @ gmail.com, ďakujem vám Dr. Isikolo za to, že som zachránil svoje rozbité manželstvo a priviedol som späť môjmu manželovi.
    Pošlite mu e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp teraz +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  161. Môj bývalý priateľ mi opustil moju dcéru už pred šiestimi týždňami, snažil som sa všetko, aby som obnovil svoj vzťah a bol som sklamaný. Žiaden z nich nebol vypracovaný. O týždeň neskôr som videl webovú stránku Dr. Isikolo a po tom, čo som sa obrátil na Dr. Isikolo o pomoc, všetko sa automaticky zmenilo, môj smútok sa stal radosťou, úsmev sa mi celé tváril, všetko sa stalo veľmi rýchlo a výsledok bol efektívny. Dr. Isikolo je jediným kúzelníkom, s ktorým som mal úspech, priateľ mi ma volal a povedal, že chce, aby sme sa vrátili a tiež sa chceme oženiť so mnou. Vrátila sa ku mne, aby ma prosila, aby som ju prijala späť a to sa stalo kvôli pomoci Dr. Isikolo. Som tak šťastná, že mám späť svoju priateľku. Obráťte sa na Dr. Isikolo teraz pre naliehavé a rýchle lásky kúzlo vyhrať váš vzťah späť. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  162. Ako som dostal MY BÝVALÝ PRIATEĽ ZADAŤ DOMOV DR DR ISIKOLO KONTAKT web / site web: drisikolosolutionhome.webnode.com. bol som tak traumatizovaný, že som zostal sám a bez tela zostať pri mne a byť so mnou, ale bol som šťastný jeden deň, aby som stretol tohto mocného kúzelníka Dr. Isikolo potom, čo mu povedal o mojej situácii, urobil všetko, čo človek mohol vidieť že môj milenec sa vráti ku mne, skutočne po odovzdaní kúzla môj Ex Boyfriend sa vrátil ku mne menej ako 24 hodín, môj Ex Boyfriend sa vrátil prosiť, aby ma nikdy nenechal opäť, o 3 mesiace neskôr sme sa zasnúbili a vzali, majú rovnakú situáciu, stačí sa obrátiť na Dr. Isikolo na jeho emailu: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  163. Emilia Robinson30. júna 2018 o 11:59

    Chcem nechať svet vedieť o Dr. Isikolo Veľké kúzlo, ktoré mi prinieslo manželku, keď som si myslela, že všetka nádej bola stratená. Dr. Isikolo použil svoje silné kúzlo, aby mi priviedol úsmev tým, že prinavrátil svoju ženu svojim kúzlom, najprv som si myslela, že snívam, keď sa moja žena vrátila ku mne na kolená a prosila ma, aby som jej odpustil a prijal ju späť a dokonca odvtedy ma miluje viac, ako som kedy očakával, a tak som urobil sľub môjho ja, nechám svet vedieť o doktore Okokakovi, pretože je Bohom na zemi. Máte problémy vo vašom vzťahu? váš partner sa s tebou rozišiel a stále ho miluješ a chceš ho späť? Máte problémy s finančnými prostriedkami? alebo potrebujete pomoc akéhokoľvek druhu, potom sa obráťte na Dr. Isikolo dnes, pretože vám dám 100% záruku, že vám pomôže práve tak, ako mi pomohol. Dr Isikolo pošle toto veľké kúzlo e-mailom na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com a môžete si ho aj Viber alebo WhatsApp na +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  164. chcem použiť toto médium, aby som svedčil o tom, ako som sa vrátil môjho bývalého manžela po rozvode, i a môj manžel sa oženili už 8 rokov s 2 deťmi, bola to šťastná rodina. V minulom roku sa jeho správanie voči mne a deťom zmenilo, podozrenie, že sa stretá s inou ženou mimo manželstva, kedykoľvek som ho konfrontoval, hrozí, že sa s mojou manželkou rozviedol, urobil som všetko, čo som mohol robiť, ale to všetko bezvýsledne, videl som príspevok na "fóre lásky a vzťahov" o kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom vynášať kúzlo na otázky týkajúce sa manželstva a vzťahov, keď som kontaktoval toto kouzelníctvo prostredníctvom e-mailu, pomohol mi odovzdať re-union kúzlo a môj manžel sa zmenil a ospravedlňovala sa mi a deťom. Obráťte sa na túto skvelú kúzelnú kariéru pre svoje vzťahy alebo otázky týkajúce sa manželstva prostredníctvom tohto e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp alebo Viber +2348133261196. Veľa štastia.

    OdpovedaťOdstrániť
  165. Angelica Modric6. júla 2018 o 8:55

    moje meno je Annie Walker !!! som veľmi vďačný, že s vami zdieľam tieto veľké svedectvá. Najlepšia vec, ktorá sa v živote stala niekedy, je, ako vyhrám lotériu. Som žena, ktorá verí, že raz vyhrám lotériu. napokon moje sny prišli, keď som e-mailom: isikolosolutionhome@gmail.com. Dôverujte mu a povedzte mu, že potrebujem číslo lotérie. Prišiel som dlhú cestu vynakladaním peňazí na lístok, aby som sa uistil, že vyhraj. Ale nikdy som nevedel, že víťazstvo bolo tak jednoduché až do dnešného dňa som myslel na kúzlo online, ktoré toľko ľudí hovorilo o tom, že je veľmi dobrý v odovzdávaní loterie, takže sa rozhodnem to skúsiť. Kontaktoval som tohto muža a on urobil kúzlo a dal mi víťazné čísla lotérie. Ale verte mi, keď boli remízy, som bol medzi víťazmi. Vyhrám 1.200.000 miliónov libier. Veľký doktor Isikolo. veríte, že ste najlepší, s tým mužom môžete milióny peňazí prostredníctvom lotérie. som tak šťastný, že sa stretnem s týmto mužom, budem Vám navždy vďačný. Pošlite mu e-mail na svoje vlastné víťazné čísla loterií.
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com alebo whatsapp +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  166. NAJLEPŠÍ TOP TAJNÝ spôsob, ako vyhrať LOTTERY s MAGIC víťaznými číslami DR ISIKOLO

    Vždy som chcel byť schopný žiť bez výplaty na výplatu alebo mať akýkoľvek dlh. Pracoval som v účtovníctve asi 20 rokov a nebol schopný splniť svoje ciele. Zdá sa mi, že kedykoľvek som vstúpil do spoločnosti a dostal som peniaze, moja životná náročnosť by výrazne vzrástla a ja som nikdy nemohol dostať sa dopredu. Stretol som sa s mnohými svedectvami o tom, že ste svedčili o tom, že doktor Isikolo je kúzelníkom voodoo loterie, ktorý vám pomôže odovzdať kúzlo LOTTERY a poskytnúť vám oprávnené čísla na výhru lotérie, v prvom rade som tomu neveril, ale ako sa život zhoršil rozhodol sa vyskúšať, teraz môj pokus ma urobil milionárom, Hľa som vyhral (JEDEN MILIÓN EUROS) teraz som živým svedectvom o dobrých prácach doktora Isikola Nadaný človek s veľkými mocnosťami, je to moje tajomstvo, ale ja rozhodol sa zoznámiť s celým svetom, pretože môže pomôcť ľuďom, ktorí hrajú akúkoľvek lotériu. Vyhral som 1 000 000 EUR! Nemohol som tomu uveriť! Nebolo to dostatok peňazí, aby som odišiel okamžite, ale investoval som to dobre a umožnil mi, aby som šiel do práce na čiastočný úväzok a pomôže mi odísť do dôchodku oveľa skôr. Som večne vďačný Dr Isikolo Pošlite mu e-mail teraz: isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp alebo Viber +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť